Se caută soldați și gradați profesioniști pentru Forțele Navale!

18195
Se caută soldați și gradați profesioniști pentru Forțele Navale! - x-recrutare-sgp-1694518012.jpg

Articole de la același autor

Forțele Navale Române, alături de celelalte structuri din Ministerul Apărării Naționale, desfășoară în această perioadă, până vineri, 29 septembrie, activități de recrutare a tinerilor, pentru posturile de soldați și gradați profesioniști, în limita locurilor rămase neîncadrate. Înscrierea se poate face până la data de 29 septembrie 2023, iar termenul final de întocmire a dosarelor de candidat este 2 octombrie 2023.

Informații referitoare la oferta profesională și condițiile de recrutare, de selecție și de repartiție sunt furnizate de către personalul recrutor din unitățile militare și personalul birourilor informare-recrutare din județele sau sectoarele municipiului București în care candidații își au domiciliul. Condițiile și criteriile generale de recrutare, pe care trebuie să le îndeplinească candidații care optează pentru dobândirea calității de soldat sau gradat profesionist în activitate, se regăsesc pe pagina de internet https://www.recrutaremapn.ro/sgp.php.

Conform planului de recrutare al Statului Major al Forțelor Navale, candidații pentru posturile din Forțele Navale Române pot opta să încadreze funcții la bordul navelor militare sau în unități militare din orașele și localitățile Constanța, Mangalia, Tulcea, Tuzla, Babadag, Sulina, Midia, Sfântu Gheorghe, Codru, Gura Portiței, 2 Mai, Slava Cercheză, Murfatlar și Sinoe.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3066 secunde