Se liniștesc apele la Garda de Coastă / Ce au primit polițiștii pentru a nu protesta

441
Se liniștesc apele la Garda de Coastă / Ce au primit polițiștii pentru a nu protesta - 26octombriegardadecoasta-1414320502.jpg

Articole de la același autor

În urma sesizările Sindicatului Național al Agenților de Poliție, publicate în repetate rânduri de ziarul "Cuget Liber", polițiștii de frontieră care lucrează pe nava "Ștefan cel Mare" vor fi pontați mai multe ore, iar cei care lucrează la Negru Vodă vor beneficia de decontarea transportului la și de la locul de muncă. 
"La data de 23 octombrie a fost emisă dispoziția inspectorului general al Inspectoratului General al Poliției de Frontieră, nr. 20587, privind stabilirea timpului de lucru pentru personalul de pe navele care execută misiuni de supraveghere a frontierei maritime de lungă durată. Astfel, începând cu această dată, personalul care execută misiuni ce depășesc 24 de ore vor fi pontați cu 18 ore din 24, iar în intervalul rămas pot desfășura și alte activități, timpul lucrat suplimentar urmând a fi pontat conform înregistrărilor menționate în jurnalul de la bordul navei. (…)
O altă victorie obținută pe calea dialogului, prin implicarea Biroului Executiv Central al Sindicatului Național al Agenților de Poliție constituie obținerea din partea angajatorului a asigurării transportului la și de la locul de muncă pentru polițiștii care lucrează la Negru Vodă, respectiv între localitate și frontieră. Chiar dacă această problemă a fost rezolvată ca urmare a demersurilor făcute de Sindicatul Național al Agenților de Poliție, de acest drept vor beneficia toți lucrătorii acestui punct, indiferent de apartenența lor sindicală", se arată în comunicatul transmis de liderii sindicali. 
Reamintim că, săptămâna trecută, reprezentanții SNAP amenințau cu ieșirea în stradă și organizarea de proteste în fața Gărzii de Coastă, dacă angajații nu urmau să-și primească drepturile 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1186 secunde