Sfârșit tragic! George, salvamarul din Constanţa, a fost filmat când a intrat cu 170 km/h în sensul giratoriu

6903
1
Sfârșit tragic! George, salvamarul din Constanţa, a fost filmat când a intrat cu 170 km/h în sensul giratoriu - x-fond-sfarsit-tragic-1702405406.jpg

Articole de la același autor

George, tânărul salvamar din Constanţa, în vârstă de 24 de ani, a fost filmat de o cameră de supraveghere în momentul tragediei. Potrivit unor surse, el conducea cu o viteză de aproximativ 170 de km/h atunci când a intrat în plin într-un sens giratoriu situat la intrarea în Constanţa.

Tânărul s-a stins din viaţă, noaptea trecută, după ce a intrat cu maşina într-un sens giratoriu. Potrivit poliţiştilor, George avea permisul de conducere suspendat.

Tragedia s-a produs la intrare în oraşul Constanţa dinspre Valu lui Traian, într-un sens giratoriu, iar momentul impactului a fost filmat de o cameră de supraveghere.

Pe imagini se poate observa cum maşina condusă de George a intrat în plin în sens, fără ca acesta să încetinească. De altfel, în maşina acestuia, anchetatorii au descoperit o sticlă de alcool, care s-a spart la impact.

"La data de 12 decembrie a.c., în jurul orei 2.00, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că, pe bulevardul I.C. Brătianu, la ieșire din municipiul Constanța, s-a produs un accident rutier grav. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un bărbat, de 24 de ani, nu ar fi adaptat viteza la configurația drumului și ar fi intrat în coliziune cu amenajarea rutieră a sensului giratoriu.

În urma impactului, conducătorul autoturismului a decedat. În urma verificărilor s-a constatat faptul că șoferul avea suspendată exercitarea dreptului de a conduce autoturismul pe drumurile publice", se arată într-un comunicat al IPJ Constanţa.

Colegii salvamarului din Constanţa care a murit după ce a intrat într-un sens giratoriu cu 170 km/h spun că sunt şocaţi de ceea ce s-a întâmplat. Au declarat că tânărul era un băiat retras şi foarte muncitor, care îşi făcea foarte bine datoria.

"Eu mi-l aduc aminte din prima zi de când a venit la noi, la salvamari. Eram la bazin la noi, la sediu. Era un copil foarte timid şi foarte la locul lui. L-am avut doi ani de zile pe plajă, la noi, în Mamaia. Şi-a făcut datoria ca salvamar foarte bine. Un băiat foarte muncitor. Eu tindeam către a-l opri pe timp de extrasezon să lucreze cu noi în echipă, dar băiatul mie mi-a spus că el va pleca să lucreze în construcţii într-o altă ţară", a mărturisit Victor, colegul lui George, salvamarul care a murit în urma tragicului accident.

Comentează știrea

sat ana
13 decembrie 2023
sange

sange! vrem sange! dati filmare cu sange cu tot sa bucurati poporul!

Pagina a fost generata in 0.536 secunde