Și-a aruncat copilul la ghena de gunoi

452
O fată din Constanța, care se dusese să ducă gunoiul, a descoperit, ieri, un nou născut de sex feminin, la o ghenă de gunoi de pe strada Albatros, din cartierul CET.
Speriată, adolescenta a strigat după o patrulă de polițiști de la Secția 5, care trecea prin zonă. Oamenii legii au descoperit că pruncul era mort, avea 55 de centimetri și se afla într-o sacoșă din plastic. Potrivit oamenilor legii, în pungă era și placenta.
La fața locului au venit mai mulți curioși. "Este mare păcat să arunci un copil la gunoi. Mai bine îl dai la orfelinat, dacă nu vrei sau nu poți să îl crești. Mare păcat că s-a lepădat așa de el, mai ales că azi (n.r. ieri) este și o mare sărbătoare", a spus o femeie.
Trupul bebelușului a fost transportat la Medicina Legală unde specialiștii vor efectua necropsia, pentru a stabili dacă pruncul s-a născut mort sau viu.
Pe de altă parte, polițiștii o caută acum pe mama criminală, toate unitățile spitalicești fiind anunțate să aibă în vedere dacă vreo femeie se prezintă cu probleme de sănătate specifice nașterii.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7716 secunde