ȘI-A RECUNOSCUT TICĂLOȘIA! Polițistul acuzat de agresiune sexuală a fost reținut

526
2
ȘI-A RECUNOSCUT TICĂLOȘIA! Polițistul acuzat de agresiune sexuală a fost reținut - pedofil1-1515428314.jpg
Bărbatul care a agresat, vineri dimineață, doi copii în liftul unui bloc din București a fost reținut pentru 24 de ore, după mai multe ore de audieri. Bărbatul a fost prins de polițiști în această dimineață. Agresorul este polițist în cadrul Brigăzii Rutiere a Capitalei, iar la audieri a recunoscut faptele. El ar fi fost recunoscut de către colegii săi, care l-au denunțat duminică după-amiază.

"La data de 08.01.2018, procurori criminaliști din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și reținerea pentru o perioadă de 24 de ore față de inculpatul S.E., sub aspectul săvârșirii a două infracțiuni de agresiune sexuală", anunță Parchetul Tribunalului București, citat de news.ro.

Conform sursei citate, "în ziua de 05.01.2018, în intervalul orar 10:10-10:55, în incinta unui bloc din sectorul 6 - în lift și pe palierul etajului 8 - inculpatul S.E. a pupat-o pe obraji, pe gură și în zona abdominală și i-a pus mâna în zonele intime persoanei vătămate, minoră, în vârstă de 5 ani și l-a pupat pe obraji pe minorul în vârstă de 9 ani".

Polițistul se numește Eugen Stan și lucrează de 10 ani în Brigada Rutieră, fiind transferat de la Jandarmerie pe un post de șofer al unui șef din Poliție. Este căsătorit și are doi copii. 

Comentează știrea

CRISTI
8 ianuarie 2018
scarba

nemernicul asta face asa si copiilor lor? jigodie...........asa politist? in asa oameni sa avem incredere ca lucreaza la politie?

DAX
10 ianuarie 2018
SA FIE CASTRATI !

Trebuiesc castrați acești oameni cu apucături de nemernici, brute, javre și pe lângă toate a mai fost și în poliție, lupul pus să păzească stâna de oi și ai lui șefi știau de năravul lui de curvă și de nemerniciile lui ! Jigodiile cu jigodia lor ! ABSOLUT TOȚI PEDOFILII ȘI HOMOSEXUALII SĂ FIE CASTRAȚI, ASTFEL DE OAMENI TREBUIE SĂ FIE CASTRAȚI PENTRU CA RESTUL POPULAȚIEI SĂ STEA LINIȘTITĂ MĂCAR LA ACEST CAPITOL, că și așa sunt destule și diverse probleme în societatea noastră românească, nu mai trebuie încă ceva în plus din cauza acestor derbedei care din lipsă de ocupație și muncă efectivă se gândesc numai și numai la sex și la relele pe care le-au făcut si le fac oamenilor, în acest caz, copilașilor care sunt niște : gingasi, îngerași în trup și le terorizează mintea niște : derbedei, dezaxați, oameni bolnavi psihic ! Singura soluție pentru ăștia ( exemplul in cazul de fatza "VIOLATORUL" ) este CASTRAREA !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.748 secunde