Și cu banii dați, și fără mașină

332
1
Un bărbat de 46 de ani, din Constanța, s-a ales cu un dosar penal după ce anchetatorii au stabilit că deține o mașină furată.

Ofițerii Gărzii de Coastă au depistat, în urma unei acțiuni împotriva traficului cu mașini furate, un autoturism care era căutat în vederea confiscării. Oamenii legii spun că, în stațiunea Mamaia, au găsit un autoturism marca Range Rover Sport care era dat în urmărire de autoritățile din Italia din luna iunie 2012. Posesorul mașinii, Ion B., le-a spus anchetatorilor că a cumpărat mașina, dar nu a știut că aceasta este furată.

"Polițiștii de frontieră au indisponibilizat autoturismul, evaluat la aproximativ 30.000 de euro, la sediul Gărzii de Coastă, în vederea continuării cercetărilor și au întocmit în cauză dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire", a declarat ag. șef adj. Marius Niculescu, purtătorul de cuvânt al Gărzii de Coastă Constanța. 

Comentează știrea

viorel
11 august 2015
Nou

Cauti ceva nou? Echipa noastra te asteapta sa incepi cel mai performant si mai nou sistem prin care sa reusesti sa castigi bani mai multi decat ai reusit pana acum! Noi te ajutam sa obtii rezultate si sa fii multumit! Te vei convinge ca activitatea este foarte simpla si interesanta! Cere urgent detalii mai multe la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.729 secunde