Șocant! Polițist bătut în plină stradă sub ochii soției

2852
10
Șocant! Polițist bătut în plină stradă sub ochii soției - fondpolitistbatut-1436546557.jpg

Articole de la același autor

Străzile din Constanța par din ce în ce mai nesigure, asta după ce unii indivizi aleg să își facă dreptate cu pumnii. La fiecare pas întâlnim șoferi recalcitranți care consideră că dacă se află la volanul unui bolid de lux sunt mai presus de lege. Un polițist constănțean a fost victima unui individ din Constanța, care a crezut că este prea puternic ca să nu-și facă dreptate. În urmă cu câteva zile, polițistul a fost bătut, în plină stradă, iar, vineri, agresorul a fost reținut de anchetatori.

Totul s-a petrecut în zona Casei de Cultură, la intersec-ția bulevardului 1 Decembrie 1918 cu strada București. Polițistul se afla în timpul liber, cu mașina personală. La un moment dat, un individ cu un autoturism marca Bentley a devenit recalcitrant deoarece polițistul s-ar fi apropiat prea mult de bolidul său de lux și exista riscul să îl zgârie. Nervos, individul s-a supărat și a coborât din mașină, glonț către autoturismul polițistului. Pentru că acesta ar fi blocat ușile, bărbatul recalcitrant a spart geamul portierei și l-a lovit cu pumnii pe omul legii. Individul a plecat, însă a revenit, moment în care polițistul a ripostat cu un spray paralizant.

Scenele de groază s-au derulat sub ochii îngroziți ai soției polițistului care este însărcinată în opt luni. Calvarul s-a oprit după ce martorii, ceilalți participanți la trafic au intervenit. Cu un tupeu ieșit din comun, agresorul a sunat la 112 și a reclamat că un individ l-a atacat cu un spray paralizant. În urma celor petrecute, polițistul a depus plângere la poliție.

Amenințări la adresa polițistului pe o rețea de socializare

Oamenii legii au pornit cercetările și au stabilit că agresorul se numește Adrian-Cristian Hăloiu, de 39 de ani, din Constanța. Pe pagina sa de socializare, bărbatul s-a plâns prietenilor imediat după incident: "Sunt ok. Chiar dacă mi-a dat tartariciu ăla 30 de jeturi :))))) Pun eu mana pe tine boschetarule! Deții paralizant, slugoiule vrei să omori lumea/ Un puști găozar mi-a dat cu spray paralizant (…) nu știe că sunt nemuritor".

Oamenii legii au dat de urma agresorului și pe numele lui a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de distrugere, loviri sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. Pentru că polițistul se afla în timpul liber și nu și-a declinat identitatea, Hăloiu nu poate fi acuzat de comiterea infracțiunii de ultraj. Agresorul a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore și vineri după-amiază a fost prezentat magistraților Judecătoriei Constanța cu propunere de arestare preventivă. În urma sedinței, completul de judecată a decis să îl lase în libertate, fiind cercetat sub control judiciar.

Comentează știrea

Florin
11 iulie 2015
Activitate noua si usoara!

Dezvolta propria ta afacere,in timpul liber,o afacere mica si folo- sitoare.Tot ce ai de facut este sa ai rabdare si sa gandesti pozitiv. Trimite "info" la adresa de email: [email protected] si vei primi toate detaliile privind aceasta afacere profitabila.

Demo
11 iulie 2015
Tara jegurilor violente si decerebrate

Cacatii astia violenti care mai au si bani trebuiesca neaparat lasati liberi.De fapt ei sunt cei pe care trebuie sa-i protejam cu totii ,este? Scuze,dar politistii patesc asa pentru ca se poarta cu infractorii de parca ar fi bebelusi iar instantele si mai cu grija ! Imputiciunile din societate oriunde s-ar afla ele,traiesc linistite,de fapt doar ele sunt linistite. Restul,...... somn usor!

Fane
11 iulie 2015
Bine de stiut

De astazi masina mea va fi dotata cu spray paralizant, bata de baseball, cutit, ranga si topor. Cum vad ca iese unul la mine stiu ce am de facut.

NELU
11 iulie 2015
IMPERTINENTI

Trebuie cercetat acest infractor sa se stie ce hram poarta , daca a dobandit masina cu bani curati sau bani murdari , indiferent ce probleme sunt in trafic nu trebuie sa sari la gatul nimanui ca e politist sau o alta persoana , pe ce s-a bazat aceasta beizadea cand a inceput sa loveasca ??? Daca avem justitie acest neica nimeni ar trebui sa stea cativa anisori la Poarta Alba sa mediteze daca a facut bine sau rau si bineanteles sa nu mai aiba drept de a conduce niciodata !!!

raf
11 iulie 2015
constanta

Can un animal cu rahat in loc de creier.nemuritor la prostie. d o sa vedem liniste si ordine in trafic?

un tanar
11 iulie 2015
DURULE

AI AVUT NOROC AI PRIFITAT CA ERA UN SIMPLU CONDUCATOR AUTO CARE IN SPETA SI SOTIA ERA ASA CUM SE DESCRIE IN ARTICOL (NU are importanta ca era politist era sau un om care circula cu masina spre casa si sau spre cumparaturi ) DACA ERAU 5 HAIDAMACI IN AUTO FACEAI ASTA SUNT SIGUR CA NU AS VREA SA TE VAD LUPTANDUTE si sa i-ti dai arama pe fata CU MACAR UN TIP SI SAU INS CARE SA FIE SI CARATIST SI FARA SA APUCI SA I-L ATINGI ESTI TRANTIT la pamant si VORBA ACTORULUI DIN ROSCOVANUL MIROASE PARCHETUL RESPÜECTIV MIROASE ASFALTUL ESTI un nimeni sper ca cei din gasca din care faci parte sa te judece a da nu nu nu mai bine provoaca-l pe DETINATORUL CELOR DOUA CENTURI LA BOX DA SUNT SIGUR CA HABAR NU AI CINE ESTE DURULEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

un tanar
11 iulie 2015
daca in momentul ala sotia coinucatorului auto pt a-si apara sotul

cobora din masina si incerca sa aplaneze ce facea-i o punea-i la pamant cu un pumn

Poetul
12 iulie 2015
batut in trafic

inainte de 1989 politistul care era batut (mai ales in timpul executarii serviciului), a doua zi isi cauta alt serviciu. Era dat afara din serviciu. In cazul de fata, situatia creata e diferita: de ce politistul nu si-a declinat identitatea cand a vazut ca e atacat,pe ce sens a facut intoarcerea in sensul giratoriu ( regula este sa intri in sens pe banda de langa si tot pe ea sa iesi-multi nu respecta acest lucru) apoi, indiferent cine e vinovat nu ne putem face singuri dreptate.

vayaboury
12 iulie 2015
bani

Oferta de împrumut în condiții foarte avantajoase

vayaboury
12 iulie 2015
bani

Oferta de împrumut în condiții foarte avantajoase Oferta de împrumut în condiții foarte avantajoase Buna ziua. Sunteți în căutarea de finanțare pentru a stimula activitățile dumneavoastră, realizarea unui proiect sau pentru alte motive. Am acordarea de credite variind de la € 3.000 la € 4.000.000, la o rată de 3%. Aveți nevoie de un credit ipotecar liber, de afaceri sau de împrumut personal? Ai nevoie de un împrumut la rata scăzută de interes rezonabil? Ofer un împrumut cu plan de rambursare favorabil.? Pentru mai multe informatii, contactati-ma: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4994 secunde