Șofer oprit de polițiști după ce a dat flash-uri pentru a-i obliga pe ceilalţi să elibereze banda

409
Șofer oprit de polițiști după ce a dat flash-uri pentru a-i obliga pe ceilalţi să elibereze banda - screenshot20220830at0012151200x9-1697987124.jpg

Articole de la același autor

Un tânăr în vârstă de 22 de ani din Piteşti a rămas fără permis și a fost amendat pentru comportament agresiv în trafic, după ce a fost observat de către un echipaj al Poliţiei în timp ce folosea flashurile pentru a-i obliga pe ceilalţi şoferi să elibereze banda pe care circula el.
Tânărul a atras atenţia unui echipaj de poliţie în timp ce se afla în trafic, pe o stradă din Piteşti.


„În ziua de 21 octombrie a.c., poliţiştii Biroului Rutier Piteşti au depistat un tânăr de 22 de ani, din Piteşti, care conducea un autoturism pe str. Nicolae Dobrin din municipiul Piteşti, având un comportament agresic în conducerea autovehiculului pe drumurile publice, prin folosirea repetată a semnalelor luminoase, de natură a obliga nejustificat conducătorul de vehicul care circula în faţa sa să elibereze banda de circulaţie”, a transmis duminică, 22 octombrie, Poliţia Argeş.


Din cauza comportamentului agresiv, şoferul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 580 de lei, iar permisul de conducere a fost reţinut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 30 de zile, fiind eliberată dovadă înlocuitoare.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.5378 secunde