Șoferi beți, pe șoselele din județul Constanța. S-au ales cu dosare penale

326
Șoferi beți, pe șoselele din județul Constanța. S-au ales cu dosare penale - xsoferibeti-1671297759.jpg
Mai mulți șoferi constănțeni s-au ales cu dosare penale, după ce au fost surprinși încălcând legea pe șosele. La data de 16 decembrie, în jurul orei 10.45, polițiști din cadrul Secției 2 Rurală Mihail Kogălniceanu au identificat un bărbat, de 28 de ani, care a condus un autoturism pe strada Năvodari din comuna Lumina, având autorizația de circulație provizorie cu valabilitatea expirată.

În aceeași zi, în jurul orei 12.50, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 67 de ani, care a condus un autoturism pe strada Năzălaru din localitatea Zorile, având anulat dreptul de a conduce vehicule și în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,13 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, în jurul orei 13.00, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 24 de ani, care a condus un autoturism pe strada Năzălaru din localitatea Zorile, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pentru perioada în curs.

În noaptea de vineri spre sâmbătă, 16 spre 17 decembrie, în jurul orei 00.30, polițiști din cadrul Secției 2 Rurală Mihail Kogălniceanu au identificat un bărbat, de 53 de ani, care a condus un autoturism pe strada Năvodari din comuna Lumina, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În toate cauzele au fost întocmite dosare de cercetare penală.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1988 secunde