INCONȘTIENȚĂ LA VOLAN. Șoselele Constanței, piste pentru șoferi beți sau fără permis!

241
INCONȘTIENȚĂ LA VOLAN. Șoselele Constanței, piste pentru șoferi beți sau fără permis! - xsoferibeti-1669365941.jfif
Polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța - Secția 4 au identificat, miercuri, 23 noiembrie, în jurul orei 16.50, un bărbat, de 65 de ani, care a condus un autoturism pe strada Dezrobirii din municipiul Constanța, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În aceeași zi, în jurul orei 18.30, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța - Secția 4 au identificat un bărbat, de 43 de ani, care a condus un autoturism pe Aleea Topolog din municipiul Constanța, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea, în jurul orei 23.25, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța - Secția 1 au identificat un bărbat, de 38 de ani, care a condus un autoturism pe strada Unirii din municipiul Constanța, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La rândul lor, polițiști din cadrul Poliției municipiului Medgidia au identificat un bărbat, de 19 ani, care a condus un autoturism pe strada Independenței din municipiul Medgidia, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Joi, 24 noiembrie, în jurul orei 2.15, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța - Biroul Rutier au identificat un bărbat, de 32 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul Mamaia din stațiunea Mamaia, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În toate cauzele au fost întocmite dosare de cercetare penală.

Pagina a fost generata in 0.2452 secunde