ȘOFERI DIN CONSTANȚA, lăsați fără PERMISELE AUTO: nu au dat prioritate PIETONILOR și nu au oprit la culoarea roșie a semaforului!

139
ȘOFERI DIN CONSTANȚA, lăsați fără PERMISELE AUTO: nu au dat prioritate PIETONILOR și nu au oprit la culoarea roșie a semaforului! - xactiunepolitisti-1668084301.jpeg

Articole de la același autor

Miercuri, 9 noiembrie, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța - Biroul Rutier au desfășurat o acțiune pe linia verificării modului de respectare a legislației rutiere privind acordarea priorității de trecere a pietonilor și autovehiculelor, precum și respectarea culorii roșie a semaforului. În urma activităților, polițiștii au aplicat 21 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 11.200 de lei. Totodată, au fost reținute în vederea suspendării 13 permise de conducere, dintre care cinci pentru neacordarea priorității pietonilor, două pentru neacordarea priorității auto și cinci pentru nerespectarea culorii roșie a semaforului.

În aceeași zi, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța - Secția 3 au desfășurat o acțiune pe linia menținerii unui climat optim de ordine și siguranță publică, în municipiul Constanța. În urma activităților, polițiștii au aplicat cinci sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 3.100 de lei, dintre care la două la O.U.G. 195/2002 și trei la Legea 61/1991.

Totodată, polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia au desfășurat o acțiune pe linia creșterii gradului de siguranță rutieră. În urma activităților, polițiștii au aplicat 13 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 4.800 de lei, dintre care, dintre care patru pentru depășirea limitei de viteză.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.403 secunde