Razie pe șoselele din județul Constanța: zeci de vitezomani, sancționați în doar patru ore

161
Razie pe șoselele din județul Constanța: zeci de vitezomani, sancționați în doar patru ore - xrutieraverificariblitz-1664363358.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii Serviciului Rutier, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției municipiului Mangalia, au desfășurat, în cursul zilei de marți, 27 septembrie, o acțiune cu efective mărite, pe drumurile județene din Constanța, pentru prevenirea și combaterea încălcării normelor rutiere în vigoare. Polițiștii rutieri constănțeni au acționat pentru depistarea șoferilor care nu respectă regimul legal de viteză, nu poartă centura de siguranță, respectiv care conduc sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive. În urma activităților, efectuate în decursul a patru ore, polițiștii au aplicat 56 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 20.000 de lei, dintre care 39 pentru depășirea limitei de viteză, șapte pentru nepurtarea centurii de siguranță și cinci pentru folosirea telefonului mobil.

Totodată, au fost reținute, în vederea suspendării, trei permise de conducere, toate pentru depășirea, cu peste 50 km/h, a vitezei legale.

De asemenea, au fost retrase două certificate de înmatriculare.

„Pentru siguranța dumneavoastră, dar și a celorlalți participanți la trafic, polițiștii rutieri vă recomandă să adaptați permanent viteza de deplasare la particularitățile de drum și de trafic. De asemenea, polițiștii rutieri vă sfătuiesc să nu vă angajați în efectuarea de depășiri neregulamentare!”, au transmis reprezentanții IPJ Constanța. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3908 secunde