Poliția le-a pus gând rău VITEZOMANILOR! RADARE în CASCADĂ pe DN 3 și DN 22C

609
Poliția le-a pus gând rău VITEZOMANILOR! RADARE în CASCADĂ pe DN 3 și DN 22C - xroadpolactiune21-1663659032.jfif
Polițiștii Serviciului Rutier, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției municipiului Medgidia, au intensificat activitățile pentru reducerea accidentelor rutiere prin combaterea principalelor cauze generatoare, precum și pentru conștientizarea importanței respectării regulilor de circulație pe drumurile publice.

În cursul zilei de luni, 19 septembrie, polițiștii rutieri au desfășurat o acțiune cu efective mărite, pe DN 3 și DN 22C, pentru depistarea conducătorilor auto care nu respectă regimul legal de viteză, fiind organizată cu două radare în cascadă. În urma activităților, efectuate în decursul a patru ore, polițiștii au aplicat 97 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 51.000 de lei, dintre care 82 pentru depășirea limitei de viteză.

Totodată, au fost reținute, în vederea suspendării, șapte permise de conducere, toate pentru depășirea, cu peste 50 km/h, a vitezei legale.

Activitățile au fost desfășurate în contextul Proiectului ROADPOL - Safety Days, destinat conștientizării tuturor categoriilor de participanți la traficul rutier cu privire la riscurile la care se expun dacă nu respectă normele rutiere, în scopul adoptării, de către aceștia, a unei conduite responsabile atunci când se deplasează pe drumurile publice.

Se impune precizat că, potrivit statisticii realizate de Inspectoratul de Poliție Județeană Constanța, de la începutul anului și până în prezent, pe DN 3 au fost înregistrate 23 de accidente rutiere, soldate cu 10 persoane decedate, 3 persoane rănite grav și alte 32 de persoane rănite ușor.

„Pentru siguranța dumneavoastră, dar și a celorlalți participanți la trafic, polițiștii rutieri vă recomandă să adaptați permanent viteza de deplasare la particularitățile de drum și de trafic. De asemenea, polițiștii rutieri vă sfătuiesc să nu vă angajați în efectuarea de depășiri neregulamentare!”, au transmis polițiștii constănțeni. 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3049 secunde