Șoferi prinși pe picior greșit la graniță

211
Șoferi prinși pe picior greșit la graniță - frontierapolitiadefrontieraostro-1348258822.jpg
Doi indivizi, care încercau să iasă din țară la volanul unor autoturisme, au fost întorși din drum și s-au ales și cu dosare penale. Astfel, polițiștii de la frontieră au oprit în Punctul de Trecere a Frontierei Ostrov un Mercedes cu numere de Italia, la volanul căruia se afla un bărbat de 45 de ani.


Verificările au evidențiat că mașina era radiată din circulația din 15 iulie 2010 și, în consecință, nu mai putea să circule pe drumurile publice. 
După câteva ore, în Punctul de Trecere a Frontierei Negru Vodă s-a prezentat pentru a ieși din țară un tânăr de 22 ani, din Târgu Mureș, aflat la volanul unui Mitsubishi cu numere de Franța. Verificările au evidențiat că certificatul de înmatriculare al autoturismului este fals.
Cei doi șoferi sunt cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de "punere în circulație și conducere pe drumurile publice a unui autoturism neînmatriculat sau neînregistrat", "punere în circulație și conducere pe drumurile publice a unui autoturism cu numere false de înmatriculare" și uz de fals. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 15 Septembrie 2012
Stire din Eveniment : Care sunt bolile incompatibile cu șofatul
Sâmbătă, 15 Septembrie 2012
Stire din Social : "Prea rebel să fii condus!"
Pagina a fost generata in 0.2316 secunde