Soția lui Șerban Huidu, bona familiei și alte opt persoane au fost audiate de procurori

615
Soția Șerban Huidu și bona familiei au fost audiate, astăzi, la Spitalul Județean de Urgență Brașov, după ce și realizatorul TV a dat o declarație anchetatorilor, informează Parchetul General, citat de NewsIn.

De asemenea, procurorii precizează că, până în acest moment,  nu s-a dispus transferul soților Huidu sau a bonei, internați  la Spitalul Județean Brașov, către Spitalul Municipal București. O comisie mixtă examinează, din punct de vedere medical, necesitatea acestui transfer. De asemenea, se vor solicita toate actele medicale care îl privesc pe Huidu, susține Parchetul General.

Astfel, pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov a fost înregistrată o cauză penală  în care se efectuează cercetări cu privire la accidentul de circulație petrecut pe raza localității Timișul de Sus din județul Brașov, în care au fost implicate două autoturisme, dintre care unul condus de realizatorul de televiziune Șerban Huidu.

În cauză cercetările sunt efectuate de lucrători ai Serviciului Poliției Rutiere din cadrul Inspectoratul de Poliție al Județului Brașov, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetul de pe lângă Judecătoria Brașov.

Impactul dintre cele două autoturisme a fost frontal și s-a soldat cu decesul a trei persoane. Două dintre victime au decedat duminică, iar decesul celei de-a treia persoane a fost confirmat de Spitalul Județean Brașov în cursul zilei de luni, orele 10.15. De asemenea, au primit îngrijiri medicale soții Huidu, bona familiei, care au rămas internați la Spitalul Județean Brașov, precum și  cei doi copii ai acestora, care nu au necesitat internare.

Duminică, s-a efectuat cercetarea locului accidentului, fiind ridicate și cele două autoturisme implicate, pentru efectuarea expertizei criminalistice/tehnică auto. De asemenea, în cursul aceleiași zile, au fost audiate 8 persoane (participanți la trafic), dintre acestea trei persoane fiind martori oculari, întrucât se aflau în autoturisme care se deplasau în același sens de mers cu cele două autovehicule implicate în accident. În cursul zilei de luni au fost audiate, la spital, soția lui Huidu, bona familiei, precum și realizatorul TV.

Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt și stabilirii răspunderii judiciare, se mai arată în comunicatul Parchetului General.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5795 secunde