Spargeri de 70.000 de lei puse la cale de un minor şi doi tineri din Constanţa. Cei trei au dus la fier vechi centrale termice

195
Spargeri de 70.000 de lei puse la cale de un minor şi doi tineri din Constanţa. Cei trei au dus la fier vechi centrale termice - furt-calificat-minor-centrale-te-1706882589.jpg

Articole de la același autor

Un minor de 16 ani şi alţi doi tineri, de 18 şi 19 ani, din Medgidia, au fost vineri reţinuţi după ce au comis şase furturi din locuinţe şi sedii de firme, sustrăgând unelte electrice şi centrale termice în valoare totală de peste 70.000 lei, pe care le-au vândut ca fier vechi.


Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa a informat, printr-un comunicat de presă, că lucrători ai Poliţiei Municipiului Medgidia - Biroul Investigaţii Criminale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, au reţinut, pentru 24 de ore, un minor, de 16 ani, şi doi tineri, de 18 şi, respectiv, 19 ani, bănuiţi de săvârşirea infracţiunilor de furt calificat, tentativă la furt calificat şi tâlhărie calificată.


În perioada noiembrie - decembrie 2023, aceştia ar fi săvârşit 6 infracţiuni, pătrunzând în locuinţele unor persoane fizice sau sediile unor persoane juridice, de unde ar fi sustras diverse bunuri (unelte electrice, obiecte de uz casnic, centrale termice). Bunurile sustrase ar fi fost ulterior vândute la centre de fier vechi, prejudiciul total fiind de peste 70.000 de lei", reiese din comunicat.


Cei doi tineri de 18 şi 19 ani ar fi săvârşit faptele în timp ce se aflau sub măsura preventivă a controlului judiciar. Suspecţii vor fi prezentaţi procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, cu propunere legală.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5348 secunde