Concert aniversar ”Sarmalele reci”, în Club Doors

941
Concert aniversar ”Sarmalele reci”, în Club Doors - x-club-doors-1706882695.jpg

Articole de la același autor

Duminică, 4 februarie, de la ora 20 (intrare de la ora 18), în Club Doors revine formația „Sarmalele reci”, într-un concert aniversar care celebrează trei decenii de activitate, mii de concerte, opt albume, cântece fredonate de generații.

Înființat în 1993, la București, în componența: Zoltan Andras (voce, clape), Mihai Iordache (saxofon, flaut), Emil Viciu (chitară), Ciprian Voinea (chitară bas), Florin Ștefan (tobe), Florin Dumitrescu (textier), grupul s-a născut la initiațiva lui Florin Dumitrescu. Cel care și-a dorit să creeze o trupă rock cu nume românesc, spre deosebire de multe formații din acea vreme care optau pentru nume anglicizate. Muzica lor este un amestec original şi eclectic de rock’n’roll, funk, jazz şi folclor, cu versuri scrise cu artă şi forţă în limba română de poetul Florin Dumitrescu.

Zoltan Andras, Emil Viciu, Mircea Laszlo Horvath, Ciprian Almășan și Bogdan Valentin Bereucă promit un concert în care șprițul, ironia și părerile politice se vor amesteca cu nostalgii și iubiri mai noi sau mai vechi.

Preț bilet – 64 lei. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5761 secunde