SRI se mută în buricul Constanței. Poliția municipiului își caută un nou sediu

3735
3
SRI se mută în buricul Constanței. Poliția municipiului își caută un nou sediu - schimbariinpolitiaconstantapolit-1407260217.jpg

Articole de la același autor

Poliția municipiului Constanța și Secția 3 - cele două unități care împart sediul aflat în centrul municipiului, la intersecția străzilor Ștefan cel Mare și Atelierelor - se vor muta într-un alt spațiu. Comisarul șef Bogdan Despescu, șeful Inspectoratului Județean de Poliție (IPJ) Constanța, a declarat pentru "Cuget Liber" că planuri pentru mutarea celor două unități există de pe vremea predecesorilor săi, dar "punerea lor în aplicare este de durată, fiind necesară parcurgerea mai multor pași".

Potrivit acestuia, cele două unități urmează să-și desfășoare activitatea alături de IPJ Constanța, în sediul de pe b-dul Mamaia, urmând ca imobilul din centrul municipiului să fie cedat Serviciului Român de Informații.

"Actele normative au fost publicate în Monitorul Oficial deja, dar mai sunt pași care trebuie parcurși. Consider că această mutare are plusuri atât pentru polițiști, cât și pentru cetățeni", a precizat comisarul șef Bogdan Despescu. Iar asta în condițiile în care, după cum spun oamenii legii, sunt constănțeni care încurcă sediile unității municipale cu cea județeană și ajung cu problemele lor la sediul de pe B-dul Mamaia, fiind ulterior direcționați spre sediul din centrul orașului.

În altă ordine de idei, șeful IPJ Constanța nu consideră că spațiul va fi o problemă. Cel mai probabil, cele două unități își vor desfășura activitatea în spațiul lăsat liber de specialiștii SRI. 

Comentează știrea

maria
6 august 2014
sri

Este foarte bine. Este o dovada de transparenta in sensul ca, tiganii de la colt ,Stefan cel Mare,vor sti de cine sa se fereasca.

Ceausescu
6 august 2014
Ce măăă ?...

Ce măăă ?.....păi vă dati voi seama cate microfoane am bagat eu la SRI ? pardon...Securitate pe Bl. Mamaia ?....acum ce fac aștia ?...le mută și pe alea ?...

marketglory
7 august 2014
marketglory

w w w.marketglory.com/strategygame/Parmalat (copiaza link-ul in browser fara spatii) www.marketglory.com/strategygame/Parmalat MarketGlory este un simulator economic, politic, social si militar in care aveti posibilitatea de a va converti moneda virtuala in bani reali. Fiecare jucator din comunitatea MarketGlory are posibilitatea sa: munceasca, infiinteze companii, candideze la guvern, recomande referali, sa dobandeasca grade militare si sa-si construiasca propria organizatie. Drumul catre povestea de succes in Market Glory este strategia personalizata a fiecarui jucator din comunitatea Market Glory. Aici nu exista limita de timp, unii vor atinge obiectele mai repede si altii mai tarziu. Important este sa fii prezent in Market Glory si sa iti dezvolti ceea ce iti da satisfactii in acest joc. Succesul este rezultatul unei activitati care are la baza actiune si perseverenta. In orice domeniu din viata cei care nu renunta cu siguranta reusesc si isi ating toate obiectivele. Astfel un succes in Market Glory iti asigura un venit substantial si in viata reala. Banii nu aduc fericirea, ci numarul lor. 100 ron virtuali in joc sunt 1 euro. 1 euro real, care se poate scoate la un moment dat, cand ai ajuns la 20 euro. Fiecare om adus iti poate aduce zilnic intre 1 - 10 euro, daca ai rabdare si jucati amandoi. emal: [email protected] YM: stanciuadrian33

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6675 secunde