"Îmbătrânirea" sânilor, tratată prin homeopatie

359

Articole de la același autor

Odată cu înaintarea în vârstă, organismul femeilor suferă o serie de modificări la nivel hormonal, reflectate apoi și asupra aspectului fizic. Un exemplu în acest sens este îmbătrânirea sânilor sau fibroza, adică o transformare a sânilor, după cum spun specialiștii.

"Așa cum știm deja, orice femeie trebuie să suporte un examen clinic și o ecografie mamară, în fiecare an. Aceasta poate releva modificările apărute la nivelul sânilor, inclusiv fibroza, adică îmbătrânirea sânilor, fenomen normal și care nu este periculos atâta vreme cât nu apar formațiuni majore. Astfel, dacă formațiunea apărută la nivelul sânului rămâne la dimensiunea inițială, din momentul diagnosticării, pacienta poate urma un tratament homeopatic sau poate apela la gemo-terapie, aceste terapii având rezultate foarte bune.

Desigur, pacienta poate relua investigațiile la medicul endocrinolog, în cazul în care aceste formațiuni se măresc în dimensiune. În acest caz, ea va fi supusă unor investigații tiroidiene amănunțite", precizează dr. Mihaela Dancu, medic specialist homeopatie, cu competențe în ecografie în cadrul Clinicii New Life Diamond din Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 22 Martie 2014
Stire din Cetățenești : Când se recomandă remediile homeopate
Sâmbătă, 10 August 2013
Stire din Cetățenești : Lactația, stimulată cu produse naturale
Pagina a fost generata in 0.3305 secunde