Sugestii pentru Dragnea pentru modificarea Codului Penal

1110
3
Sugestii pentru Dragnea pentru modificarea Codului Penal - 1-1485873640.jpg

Articole de la același autor



Este de notorietate că PSD vrea să dezincrimineze abuzul în serviciu dacă prejudiciul cauzat nu depășește 200.000 lei. Cum s-a ajuns exact la această sumă? Cunoscătorii știu. Domnul Liviu Dragnea este trimis în judecată pentru instigare la abuz în serviciu cu un prejudiciu de 100.000 lei. Și cum dl Dragnea mai are o condamnare cu suspendare la activ, orice nouă condamnare, indiferent de perioadă sau modalitate de executare, l-ar trimite pe liderul PSD după gratii. Oameni buni, nu e de glumit! E libertatea acestui om în joc! Dar cum ca Liviu sunt mulți alți bieți oameni aflați la strâmtoare, care cu voia sau fără voia lor au greșit, haideți să propunem PSD-ului și alte modficări la Codul Penal!


Iată câteva exemple demne de luat în calcul:


Furtul – infracțiune dacă prejudiciul cauzat depășește 10.000 lei. Sub această sumă – împrumut pe perioadă nedeterminată


Viol – infracțiune doar dacă victima are sub 40 de ani. Peste această vârstă se consideră că victima ori a vrut, ori i s-a făcut un bine


Tâlhărie – infracțiune dacă prejudiciul depășește 20.000 lei și victima a murit


Evaziune fiscală – infracțiune dacă prejudiciu depășește 200.000 lei și doar dacă patronul se autodenunță din mustrări de conștiință.


Dare de mită – infracțiune doar dacă mita este mai mică de 100 lei. Peste acest nivel se consideră investiție, donație etc.


Luarea de mită – infracțiune doar pentru sume de bani în lire egiptene și nu mai puțin contravaloarea a 100.000 euro. Primirea de bunuri, indiferent de natura lor, se consideră cadou.


Crimă – infracțiune doar dacă suspectul recunoaște comiterea faptei. În lipsa unui autodenunț fapta se clasează cu mențiunea "lovit de soartă". Făptașul va da socoteală la judecata de apoi.


Trafic de droguri – infracțiune doar dacă elevii care cumpără drogurile nu au buletinul sau carnetul de note la ei.

Așteptăm și alte sugestii de la cititori pentru modificarea Codului Penal astfel încât Liviu Dragnea să aibă un mandat cât mai fericit, iar pușcăriile să rămână goale sub mandatul PSD!



Comentează știrea

Hollywood
1 februarie 2017
Ce amuzant!...

Din păcate la Constanța nu avem niciun jurnalist valoros, cu adevărat incisiv și sclipitor de inteligent. La niciuna din sursele de media locale, fie online, print sau radio. Nu am cunoștință de ceva răsturnări de situații generate de investigații jurnalistice, în politic, industrial sau social. Băiețași și fetițe care își dau cu părerea, ori se "indignează" (și atât) povestind despre ceea ce vedem cu toți, diverse trollări, glumițe ca cele din articolul de față, accidete auto și editoriale încărcate de praf gros de orășel de provincie. Investigații ioc! Muncă în teren ioc! Implicare în societate ioc! Laptop, Facebook, copy/paste și compuneri pentru vârstnici. Plm.

MIHAI
1 februarie 2017
DEMOCRATIE POLITICIANISTA

Este evident faptul ca PSD ignora cele mai elementare reguli ale democratiei . Cucerirea puterii nu inseamna conducere abuziva si folosirea ei in interes personal sau de partid . Retinem un aspect legat de modul vicios in care se gandeste . Zice dl Dragnea , dar in trecut au procedat si altii la fel si au eliminat si modificat o serie de legi prin O.G. si nu a protestat nimeni . A gandi asa inseamna ca se creaza urmatorul sistem : greselile mele iti dau dreptul dumitale sa comiti păcate , Păcatele dumitale imi dau mie dreptul de a comite nelegiuiri si nelegiuirile mele iti dau dreptul dumitale de a comite crime . Dragnea si-a pierdut din aroganta manifestata cu orice prilej si aparent mimeaza ca nu stie nimic in legatrura cu ticaloasa initiativa legislativa guvernamentala . El declara presei fara jena ca este cazul sa se termine cu chestia gratierii pentru ca " sa putem sa ne vedem de program ". Daca este asa , de ce ai permis guvernlui tau , format si condus de tine ca sa -si inceapa activitatea cu asemenea initiativa provocatoare ? Care Program ? L-am citit si ne-am lamurit . Raportat la nevoile urgente ale Romaniaie , avem zero prevederi la investitii , promisiuni demagogice privind construirea a mii de spitale , scoli , crese si inchisori , cand cele existente sunt intr-o stare jalnica si tot bugetul prevazut nu ajunge sa le repare , sa le modernizeze . Actualul guvern face ceea ce a facut guvernul Boc . A initiat o masura nepopulara , sfidand opinia publica . Si rezultatul s-a vazut . Guvernul Boc a disparut . Avem dreptul sa tragem concluzia ca pana in prezent Romania a fost condusa de partide si lideri ratați . Facem aceasta afirmatie ca urmare a obiectivelor si rezultatelor de pana acum . Nimic din ce s-a ,promis nu a fost dus pana la capat , si ceea ce s-a facut s-a facut prost . Din toate actiunile a rezultat un sfârâiac , ca sa ne referim la un termen folosit de Ion Creanga . Romania va trece si peste asta . Cat timp cetatenii incep sa devina constienti de puterea lor , a votuilui lor , putem spera . Un popor nu poate sa devina martirul istrionilor si mascaricilor si al celora pe care i-a creat si i-a marit , inselandu - se o clipa in cursul istoriei sale . Pe toti acestia nu-i vom regasi in viitor in cartea de istorie decat ,asa cum spunea Delavrancea , " sub forma unor muste strivite de evenimente , iar istoricul va zice : acesta a batjocorit sanatatea publica , asta finantele , asta invatamantul etc ...si va pune mana pe o gumă si va sterge aceste urme murdare lasate de cel care a facut rau societatii romanesti " .

Andrei
2 februarie 2017
Marim exhipa1

Ai obosit sa cauti mereu prin tot felul de oferte neserioase? Gata cu cautarile! Acum te opresti aici si castigi bani! Repede! Avem cel mai bun sistem de instruire si cel mai bun program de castigat bani, potrivit pentru toti oamenii! Noi te ajutam indeaproape, cu mare atentie, in asa fel incat tu sa ai succesul asigurat. Vrei mai multe detalii? Cauta-ne chiar acum la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 18 Ianuarie 2017
Stire din Politică-Administrație : Marea "ieșeală" a PSD!
Miercuri, 25 Ianuarie 2017
Stire din Politică-Administrație : Pagube colaterale
Joi, 19 Ianuarie 2017
Stire din Politică-Administrație : Dumnezeii infractorilor
Pagina a fost generata in 0.536 secunde