Marea "ieșeală" a PSD!

1298
5
Marea

Articole de la același autor

Pușcăriile se vor goli de infractori. Condamnații vor apuca pe calea libertății și vor reveni pe stradă, în societate, în politică. Infracțiuni care până mai ieri băgau în sperieți politicieni corupți, acum vor ajunge la coșul de gunoi al Justiției. Pesemne că PSD își face treaba bine, cu maximă minuțiozitate. Doar pentru asta a fost votat.


Pentru fecioarele care acum își plâng în pumni și pe la colțul străzii sau pe facebook, speriate de marea "ieșeală" din pușcării, ar trebui să se uite puțin în stânga, în dreapta, prin casă sau pe la vecini, la proprii părinți. Cei peste 50% dintre românii care au ieșit la vot și au ales PSD și ALDE știau pentru ce au votat. Iar ceilalți, care au rămas la căldura bordeielor, în sânul familiei și la adăpostul nepăsării, și nu au ieșit la vot, sunt cel puțin la fel de mult de complici. La ce vă așteptați de la un PSD și ALDE croite din infractori și corupți, de la vlădică până la opincă? Când tartorul PSD este condamnat la pușcărie, vă așteptați să vedeți o Guvernare care să întărească legea și Justiția? Când PSD și ALDE au făcut scut în jurul tuturor corupților din Parlament, apărndu-i cu toată priceperea și dăruirea lor de brațul hâtru și anemic al Justiției? "Corb la corb nu-și scoate ochiul", spune o vorbă veche românească din popor, care acum pare mai adevărată ca oricând.


Poate că v-a surprins viteza cu care PSD măcelărește Justiția și eliberează infractorii din pușcării… Pe mine nu. A avut multe alte tentative disperate de a-și pune infractorii la adăpost, doar că nu a reușit. Acum însă are toată calea liberă. O opoziție anemică și mută, un președinte neadaptat parcă la realitățile societății românești și la provocările politicienilor mânjiț nu pot ține piept asaltului la instituțiile statului. PSD este parcă mai aproape de oricând să își scape fiii din ghearele legii și din întunecimea celulelor. Și, până la urmă, bravo lui. Merită! Doar nu degeaba a fost votat cu atâta ardoare de poporul român.



Comentează știrea

Sindbad
18 ianuarie 2017
Marea Evadare

Bazat pe votul prostimii și al hotilor, atacul PSD a început. Imbrăcată curvește, ca închisorile sunt aglomerate, că ne amendează UE, că Soarele răsare la Est, etc. această actiune nu lasă niciun dubiu asupra directiei si intenției guvernului SG. Băh, ați terminat cu reforma din sănătate, educatie, apărare? Ati terminat autostrăzile? Asta era urgența? Plătiti nene amenda, dar nu umpleti străzile cu borfași. Sau această OUG este cu dedicatie? Dragnea, Nicusor, Felix, etc? Hai că se poate! La ce frig e afară, cine să iasă să protesteze? Faceți-o lege, ce dracu, doar aveți majoritate cu ALDE, UDMR si mai găsim câtiva și pe la PNL...

mincinosii
19 ianuarie 2017
Pe mana cui a ajuns aceasta tara?

Partidul mincinosilor infractori se chinue sa prosteasca poporul cu tot felul de ordonante cu dedicatie,ce tot o dau de gard ordonanta ar trebui sa contina articol unic "se gratieaza Dragneasi Taricenu de toate infractiunile in veci" Pentru dobitocul de Relu nu PSD trebue sa faca legea

MIHAI
19 ianuarie 2017
GRATIEREA TICALOSILOR

Nimeni nu are ceva impotriva amnistiei sau gratierii atata timp cat actul respectiv se face din motive umanitare si in conformitate cu Legea . Pe noi , cetatenii " de rand " adica prostimea buna doar sa-si dea votul , ne intereseaza ca aceste acte , sa se faca nu cu scopul de a scapa de puscarie si de plata daunelor pe banditii politicianisti care au comis ilegalitati si a le reda posibilitatea sa beneficiezear de functii inalte in stat . A gratia pe un om neinsemnat , in cazul cel mai rau , este a readuce in sanul societatii pe un om capabil de un rau mai mic . Dar a gratia pe un raufacator de rele mare , imbogatit prin mijloace necinstite si politicianiste , care a profitat de functiile incredintate pentru a sfida si calca legile , inseamna a-i da posibilitatea sa faca rele si mai mari in viitor . Conduita unui cetatean oarecare nu este sugestiva pentru nimeni , dar exemplul dat de oamenii " de sus " este devastator pentrru moralitatea publica . Felul in care este conceputa gratierea ( amnistia ) demonstreaza ca ca la adapostul gratierii detinutilor de drept comun se intentioneaza " salvarea " marilor ticalosi . Guvernul actual se joaca cu focul .

SEVER
21 ianuarie 2017
CARE SUBIECT?

IN ROMANIA PE VREMEA PLUMBUITULUI SE SPUNEA CA 1 DIN 3 ESTE TURNATOR.AZI PROCENTUL ESTE ACELASI,DAR NU MAI SUNT CIRIPITORI CI HOTI. DECI, NU MA DERANJEAZA CA AU SA IASA DIN PARNAIE 2,3 MII DE BORFASI. LA MILIOANELE EXISTENTE CIFRA ESTE RIDICOLA. TREABA ESTE CA LEGEA,CUM A INTELES LUMEA MAI DESTUPATA, ESTE PT A FAVORIZA SI DISCULPA O CATEGORIE SPECIALA DE BORFASI. BORFASII LOR .MAI RAU DREPTUL DE A FURA LINISTIT 200.000LEI (salariul mediu pe 8 ani) SE LEGALIZEAZA. O SA AVEM O PERIOADA DE DISTRACTIE, MAI ALES AICI IN CTA UNDE ESTE O MARE PLICTISEALA.

luptati nu dormiti
21 ianuarie 2017
salvam tara

Trist este ca ,cancerul rosu PSD-ist a cuprins toata tara si voi ati dormit in Acesti mincimosi infracori vor conduce tara loc sa iesti la vot vor suferi copii nostri si inca multe generatii

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3534 secunde