Cătălin Predoiu (PNL):

Liviu Dragnea pune la cale o răzbunare politică pe guvernul precedent

134
Liviu Dragnea pune la cale o răzbunare politică pe guvernul precedent - catalinpredoiu-1484050584.jpg
Deputatul PNL Cătălin Predoiu a declarat că președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, pune la cale 'o răzbunare politică pe Guvernul Cioloș' solicitând aprobarea unei comisii de anchetă în legătură cu fapte care pot fi lămurite ușor printr-o 'simplă întrebare în ministerele economice'.


'Într-un stil pe care deja îl putem recunoaște în oricare dintre acțiunile sale, președintele PSD și al Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, pune la cale o răzbunare politică pe Guvernul precedent convocând plenul Parlamentului pentru aprobarea unei comisii de anchetă în legătură cu fapte care pot fi foarte ușor lămurite printr-o simplă întrebare în ministerele economice. Concret, ceea ce se propune este investigarea condițiilor în care s-a încheiat exercițiul bugetar care de fapt urmează să se încheie în februarie, cum s-au făcut rectificări bugetare în anul anterior și de ce nu s-au făcut prognoze mai exacte în legătură cu veniturile statului", a spus Predoiu la Palatul Parlamentului, citat de Agerpres.


El a adăugat că datele și informațiile care se cer în cadrul acestei anchete sunt publice, iar Dragnea face "un exercițiu de imagine care în final va decredibiliza instituția Parlamentului".


Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3304 secunde