Liberalul Cătălin Predoiu reacționează: Liviu Dragnea pune la cale o răzbunare politică

230
3
Liberalul Cătălin Predoiu reacționează: Liviu Dragnea pune la cale o răzbunare politică - catalinpredoiu-1484054815.jpg
Deputatul PNL Cătălin Predoiu a declarat că președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, pune la cale "o răzbunare politică pe Guvernul Cioloș" solicitând aprobarea unei comisii de anchetă în legătură cu fapte care pot fi lămurite ușor printr-o 'simplă întrebare în ministerele economice'.


"Într-un stil pe care deja îl putem recunoaște în oricare dintre acțiunile sale, președintele PSD și al Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, pune la cale o răzbunare politică pe Guvernul precedent convocând plenul Parlamentului pentru aprobarea unei comisii de anchetă în legătură cu fapte care pot fi foarte ușor lămurite printr-o simplă întrebare în ministerele economice. Concret, ceea ce se propune este investigarea condițiilor în care s-a încheiat exercițiul bugetar care de fapt urmează să se încheie în februarie, cum s-au făcut rectificări bugetare în anul anterior și de ce nu s-au făcut prognoze mai exacte în legătură cu veniturile statului", a spus Predoiu la Palatul Parlamentului, citat de Agerpres.


El a adăugat că datele și informațiile care se cer în cadrul acestei anchete sunt publice, iar Dragnea face "un exercițiu de imagine care în final va decredibiliza instituția Parlamentului".


"Este un exercițiu care trimite în derizoriu instituția comisiei de anchetă, este un exercițiu care ne demonstrează o dată în plus că se confundă Parlamentul României cu o feudă politică personală a domnului Dragnea. Evident că protestăm față de această manieră de a conduce Parlamentul, am votat împotrivă în cadrul Birourilor permanente reunite și ne vom argumenta poziția în plen. Observăm că PSD, în loc să treacă să-și pună în aplicare programul de guvernare se ocupă, într-o bună tradiție, de greaua moștenire lăsată de Guvernul anterior. S-au propus în mod mincinos tot felul de avantaje pentru populație, în special financiare, și acum, când e vorba să se treacă la treabă pentru acordarea acestor avantaje, PSD se ocupă de cu totul alte treburi. În loc să se ocupe de investiții, de restabilirea creșterii economice sustenabile bazată pe investiții și nu numai pe consum, PSD se ocupă de probleme imaginare", a menționat Predoiu, citat de Agerpres.


Comentează știrea

Sorin
11 ianuarie 2017
Oricine raspunde

Fiecare cetatean este luat rapid la intrebari atunci cand nu-si face treaba la locul de munca,nu mai zic de situatiile in care nu-si achita datoriile fata de orice institutie sau banca. La fel,sau si mai exemplar este obligatoriu ca oamenii ce dispun de starea unei intregi natiuni sa raspunda.Altfel,inseamna ca orice nebun de la ospiciu poate conduce tara,oricum nefiind raspunzator cu nimic decat cu perdafuri simbolice pe la teveuri.

rex
11 ianuarie 2017
Lichelism!

Lichelismul acestui:premier, primar, presedinte de turma, nici el nu mai stie cate functii a avut, este prea "dotat" sa inteleaga ceva din legile democratice, ce ar trebui sa guverneze Romania! El denota numai lichelism si idiotenie in iesirile in spatiul public!

HINGHERU
11 ianuarie 2017
!!!

Rex ! mars la cacat !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3563 secunde