Surpriza din ouăle de ciocolată. Ce au găsit jandarmii constănțeni

283
Surpriza din ouăle de ciocolată. Ce au găsit jandarmii constănțeni - fbimg1689255594654-1689257767.jpg

Articole de la același autor

13 iulie, o zi cu ghinion pentru un bărbat aflat în Vama Veche. Jandarmii de la Gruparea Mobilă Constanța, în timp ce patrulau pe faleza din Vama Veche, au surprins un bărbat care se adresa turiștilor, iar la vederea jandarmilor a ascuns borseta pe care o avea la spate. În momentul în care a văzut că jandarmii vin în direcția lui, acesta a scos telefonul și a început să vorbească încercând să se îndepărteze de ei.


Jandarmii l-au oprit și l-au legitimat pe bărbatul în vârstă de 40 de ani, care avea domiciliul în București. La momentul controlului, colegii noștri au găsit asupra acestuia un recipient galben, de plastic folosit pentru surprizele de la ouăle de ciocolată. La deschidere, jandarmii au descoperit că în interior se ascundeau substanțe interzise.


Surpriza nu era o jucărie, ci o descoperire ilegală, ascunsă în interiorul recipientului, care ne duce cu gândul la ouăle de ciocolată îndrăgite de copii.


Bărbatul a recunoscut că mai are încă un recipient de același fel, plin cu substanțe interzise în cortul instalat în camping. După ridicarea ambelor „surprize”, jandarmii l-au condus pe bărbat la secția de poliție.


“Așadar, vă invităm să ne bucurăm de ciocolată, dar să o lăsăm să rămână doar o dulce surpriză și nu una interzisă”, au transmis jandarmii constănțeni.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3262 secunde