Sute de DVR-uri contrafăcute, găsite într-un container din China

230
Polițiștii SPTM - Biroul de Poliție Transporturi Navale Constanța Sud Agigea s-au sesizat din oficiu, vineri, cu privire la faptul că într-un container sosit din China, cu o navă, au fost identificate mărfuri susceptibile a fi contrafăcute.

Cu ocazia controlului vamal fizic efectuat de către inspectorii din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanța Sud, au fost identificate 400 bucăți DVR-uri (digital video recorder) inscripționate "HDMI" și 1.000 bucăți cabluri inscripționate "HDMI", bunuri contrafăcute.

Mărfurile, având o valoare de piață estimată la 180.000 lei, au fost reținute de către organele vamale, iar în cauză s-a întocmit dosar penal de către lucrătorii Biroului de Poliție TN Constanța, efectuându-se cercetări față de reprezentanții unei societăți comerciale, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație de mărfuri contrafăcute.

Cercetările continuă pentru stabilirea exactă a prejudiciului creat, a identificării și tragerii la răspundere a tuturor persoanelor participante la săvârșirea faptei. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.439 secunde