Tâlhărie într-o sală de jocuri din Lumina. Un bărbat mascat a plecat cu... 15 lei!

114
Tâlhărie într-o sală de jocuri din Lumina. Un bărbat mascat a plecat cu... 15 lei! - xtalhariesalajocuri2-1670585738.jpg
Magistrații Judecătoriei Constanța au dispus arestarea preventivă a unui bărbat acuzat că a tâlhărit angajata unei săli de jocuri de oroc, din comuna Lumina. Potrivit anchetatorilor, la data de 06.11.2022, în jurul orei 03:10, o persoană ce avea fața acoperită cu un obiect confecţionat din material textil și capul acoperit de o glugă, ţinând în mână un cuţit, a pătruns în incinta sălii de jocuri de noroc M. G., din satul Lumina, judeţul Constanţa. În interiorul sălii se afla, singură, persoana vătămată P.A.I., casieră, căreia autorul i-a cerut banii şi i-a luat din mână telefonul mobil. Apoi, de pe un birou, autorul a luat un plic în care se afla suma de 15 lei, ce aparţinea persoanei vătămate M. G. SRL, după care a părăsit localul.

În urma cercetărilor efectuate, miercuri 7 decembrie, suspectul a fost identificat și dus în fața instanței de judecată. De altfel, de la acesta a fost ridicat telefonul mobil sustras.

Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Constanța a admis propunerea procurorului de caz, dispunând luarea măsurii arestului preventiv, pe o perioadă de 30 de zile.

Precizăm că punerea în mișcare a acțiunii penale, reținerea și arestarea preventivă reprezintă etape și măsuri din cursul procesului penal, reglementate de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual adecvat de administrare a probatorului, activități care nu pot, în nicio situație, să înfrângă principiul constituțional al prezumției de nevinovăție.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5785 secunde