Tânăr de 18 ani lovit cu mașina de un șofer beat și drogat. Băiatul a murit la spital

209
Tânăr de 18 ani lovit cu mașina de un șofer beat și drogat. Băiatul a murit la spital - accidentmortal-1685968972.jpg
Tragedie în județul Prahova. Un tânăr de 18 ani a murit după ce a fost lovit de o mașină. Șoferul a fugit de la fața locului. Polițiștii l-au găsit rapid și l-au testat. A ieșit pozitiv la consum de substanțe interzise și cu o alcoolemie de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat.


Nenorocirea s-a produs duminică, în jurul orei 23.00, pe DJ 101 F, în comuna Ciupelnița.


„Din primele cercetări de la fața locului a reieșit faptul că, un bărbat, în timp ce se deplasa cu un autoturism pe DJ101, în comuna Ciupelnița, la un moment dat ar fi acroșat un tânăr în vârstă de 18 ani care se deplasa pe marginea drumului, după care, ar fi părăsit locul accidentului”, a precizat Inspectoratul de Poliție Prahova.


Pietonul a fost transport la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate, dar, din nefericire, în cursul acestei dimineți, acesta a decedat, transmite gândul.ro.


Șoferul consumase alcool și substanțe interzise.


„În urma investigațiilor și a cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat și ulterior depistat persoana banuită de săvârșirea faptei, fiind vorba de un bărbat în vârstă de 24 de ani, din comuna Dumbrava. Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0.88 mg/ l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, acesta a fost testat și cu aparatul DrugTest care a indicat un rezultat pozitiv la o substanță psihoactivă”, a transmis IPJ Prahova.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5073 secunde