Tânără dispărută de la domiciliu

543
Tânără dispărută de la domiciliu - disparutacopy-1329160979.jpg
Polițiștii de la Secția 2 au fost anunțați de membrii unei familii despre faptul că fiica lor, Valentina Evelina Acsentiev, de 19 ani, din Negru Vodă, a dispărut de la domiciliu.
Familia spune că fata a plecat de acasă la data de 10 februarie și nu s-a mai întors până în prezent. Aceasta este elevă a Școlii Generale Speciale "Albatros", din Constanța, fiind cunoscută cu probleme psihice. De asemenea, persoana dispărută este cunoscută cu plecări repetate de la domiciliu, obișnuind să se deplaseze pe raza municipiului Tulcea sau prin alte localități din țară.
Semnalmentele persoanei dispărute sunt: înălțime 1.63 - 1.65 m, greutate 53 kg, ochi verzi, păr șaten, față ovală, bărbie ascuțită.
La data dispariției, tânăra era îmbrăcată cu o haină de blană sintetică de culoare bej, blugi albaștrii, cizme maro, cămașă albă și pulover de culoare deschisă.
Cetățenii care pot furniza orice informații în legătură cu această persoană sunt rugați să contacteze Secția 2 Poliție Constanța sau dispeceratul IPJ Constanța, tel. 0241.611.364 int. 20005.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4018 secunde