Taximetrist din Constanța a reclamat că a fost amenințat cu PISTOLUL, în miez de noapte!

359
Taximetrist din Constanța a reclamat că a fost amenințat cu PISTOLUL, în miez de noapte! - 13aprcupistolulintaxisursagazeta-1586780703.jpg

Articole de la același autor



În noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 00.15, polițiști din cadrul Poliției Locale Constanța au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că șoferul unui autoturism care efectuează transport în regim taxi ar fi amenințat cu un pistol de către o persoană. Polițiștii locali au pornit în urmărirea autoturismului în cauză, acesta fiind identificat și oprit pe bulevardul Mamaia din municipiul Constanța.


Potrivit oamenilor legii, în urma verificărilor s-a stabilit faptul că la volanul autovehiculului se afla un tânăr de 22 de ani, iar pe scaunul din dreapta față, un bărbat, de 37 de ani. Din cercetări a reieșit faptul că bărbatul de 37 de ani ar fi avut asupra sa un pistol cu aer comprimat, iar din cauza faptului că șoferul autoturismului tip taxi nu s-ar fi simțit în siguranță, acesta l-ar fi introdus în portbagaj, fără ca asupra sa să fie exercitate acte de violență sau amenințări, continuând cursa.


Polițiștii locali l-au amendat pe bărbatul în cauză, cu sancțiune în valoare de 10.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor O.M 3/2020, acesta fiind predat polițiștilor Secției 1, care au aplicat o sancțiune contravențională în cuantum de 5.000 de lei, la Legea 295/2004 privind regimul armelor și munițiilor. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6065 secunde