Taximetrist înjunghiat și jefuit de un băiat de 15 ani! „I-a pus cuțitul la gât”

398
Taximetrist înjunghiat și jefuit de un băiat de 15 ani! „I-a pus cuțitul la gât” - taxi-1664472588.jpg

Articole de la același autor

Un taximetrist din județul Iași a fost înjunghiat și jefuit de clientul care îl solicitase pentru o cursă. Și mai șocant este că atacatorul are doar 15 ani, fiind un adolescent minor din satul Ciohărani, județul Iași, potrivit Gândul


Băiatul a chemat prin dispecerat un taxi, iar când sosit comanda s-a comportat normal și nimic nu anunța ce intenții are.



L-a înjunghiat pe șofer și a furat mașina și toți banii


La scurt timp după ce a plecat în cursă, taximetristul a fost atacat de adolescentul de 15 ani, informează Pro Tv. El i-a furat șoferului mașina și toți banii pe care i-a găsit înăuntru. Șansa taximetristului a fost un alt bărbat care se afla în zonă și l-a zărit. Acesta a apelat serviciul unic de urgență 112, solicitând ajutor.


Suspectul în acest caz este cercetat pentru tentativă de omor și tâlhărie.

Potrivit sursei citate, taximetristul care lucrează în Pașcani a preluat pe seară o comandă făcută în dispecer din satul Ciohorăni, la 20 de kilometri distanță. Ajuns acolo, clientul, un băiat de 15 ani, a cerut să fie dus în oraș, dar cu o scurtă oprire în câmp, deoarece acolo urma să ia pe cineva cu mașina. La nici un kilometru distanță, șoferul a fost înjunghiat de adolescentul ce se așezase pe bancheta din spate.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4364 secunde