Taximetrist tăiat la gât de un client, pentru o tabletă! Agresorul a fost găsit sub o mașină

306
Taximetrist tăiat la gât de un client, pentru o tabletă! Agresorul a fost găsit sub o mașină - fotofondtaxi1492956025-1509269322.jpg

Articole recomandate

Mobilizare serioasă la Timișoara pentru găsirea unui tânăr de 22 de ani care a atacat un taximetrist. Când să ajungă la destinație, acesta a scos un cuțit și l-a înjunghiat pe șoferul de taxi în spate și în gât, i-a furat tableta și a rupt-o la fugă.


Atacatorul urcase într-un taxi din centrul orașului, iar aproape de destinație a scos un cuțit, l-a înjunghiat în spate și în gat pe șofer, s-a întins după tabletă și a luat-o la fugă. Nici prin gând nu i-a dat însă că tableta are GPS-ul pornit, pentru că acolo sunt înregistrate cursele taximetriștilor.

Taximetristul atacat a reușit să își anunțe colegii, care au sunat imediat la 112 și au sărit în ajutorul lui. Unul l-a preluat și l-a dus la spital, iar ceilalți au pornit în căutarea atacatorului, împreună cu polițiștii. Nici n-a fost greu, pentru că s-au luat după semnalul transmis de GPS. Tânărul de 22 de ani care a sărit la gâtul taximetristului se ascundea sub o mașină, nu departe de locul în care a dat atacul.

Oamenii legii l-au preluat pe atacator, de loc din județul Gorj, acesta fiind reținut pentru tentativă de omor.

Ancheta a ajuns la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș, iar cercetările vor fi extinse și pentru tâlhărie, scrie libertatea.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4523 secunde