Țigări în valoare de peste 166.000 lei, confiscate la frontiera de nord

137
Țigări în valoare de peste 166.000 lei, confiscate la frontiera de nord - tigari-1562842921.jpg

Articole recomandate

Polițiștii de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmației au depistat, în urma unei acțiuni executate pe linia combaterii contrabandei cu țigări în zona de responsabilitate, peste 14.000 pachete cu țigări de proveniență ucraineană.


Țigările în valoare de peste 166.000 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar autoturismul folosit la transportul țigărilor a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.


În data de 11 iulie a.c., la nivelul S.T.P.F. Suceava – ITPF Sighetu Marmației, s-a declanșat o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu țigări de proveniență ucraineană, în zona de responsabilitate.


Astfel, în jurul orei 00.30, un echipaj al poliției de frontieră a identificat în apropierea frontierei de stat, pe raza localității Nisipitu, jud. Suceava, un autoturism marca Audi A8, înmatriculat în Marea Britanie, despre care existau suspiciuni că transportă țigări de proveniență ucraineană.


Polițiștii de frontieră au procedat la oprirea acestuia, însă conducătorul auto și-a continuat deplasarea în viteză.
Lucrătorii noștri au procedat la urmărirea mașinii, iar la scurt timp aceasta a fost abandonată în curtea unui imobil din apropiere.


Cu acordul proprietarului imobilului, care declarat că șoferul a intrat în curte cu mașina fără aprobarea sa, polițiștii de frontieră au verificat autoturismul și au constatat că era plin cu țigări de contrabandă. Astfel, a fost luata măsura conducerii autovehiculului la sediul poliției de frontieră în vederea continuării cercetărilor. 


În urma inventarierii baxurilor a rezultat cantitatea de 14.190 pachete cu țigări, de diferite mărci, de proveniență ucraineană.
Întreaga cantitate de țigări în valoare de peste 166.023 lei a fost ridicată în vederea confiscării, autoturismul folosit în activitatea infracțională, în valoare de 20.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul S.T.P.F. Suceava, iar în continuare se fac cercetări în vederea depistării tuturor persoanelor implicate și a documentării întregii activități infracționale.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4997 secunde