Tinerii care au omorât în bătaie un bărbat au recunoscut faptele! De la ce ar fi pornit conflictul

421
Tinerii care au omorât în bătaie un bărbat au recunoscut faptele! De la ce ar fi pornit conflictul - politistii1504199086538x33216545-1715767113.jpg

Articole de la același autor

Doi tineri de 16 şi 20 de ani, acuzaţi că au omorât în bătaie un bărbat în Parcul Crângaşi, au fost reţinuţi pentru 24 de ore. Cei doi s-au predat la Secţia 20 Poliţie, unde şi-au recunoscut faptele.


Potrivit unor surse judiciare, marţi seara, în jurul orei 20,26, în Parcul Crângaşi din Sectorul 6, mai multe fete însoţite de doi băieţi de 16 şi 20 de ani au aşteptat o altă fată pentru a-i aplica o corecţie fizică.


Fata ce urma să fie bătută a aflat, aşa că a venit la discuţii însoţită de concubinul mamei sale, un bărbat în vârstă de 46 de ani.


Fetele din cele două tabere au discutat amiabil, însă băieţii s-au luat la ceartă cu bărbatul de 46 de ani. Situaţia a degenerat într-un conflict fizic. Băieţii au luat nişte araci din lemn de pe trotuar şi i-au aplicat bărbatului numeroase lovituri, în special în zona capului, iar victima a decedat.


Conform unui comunicat al Parchetului Capitalei, agresiunile au început pe trotuarul din apropierea parcului, iar protagoniştii s-au deplasat până în mijlocul unei intersecţii, acela fiind locul în care au fost aplicate loviturile care au produs decesul bărbatului. La agresiuni au asistat multe persoane - pietoni şi conducători auto.


Trupul victimei a fost transportat la Institutul Naţional de Medicină Legală "Mina Minovici", în vederea efectuării autopsiei.


Cei doi tineri au s-au predat singuri la Secţia 20 Poliţie şi şi-au recunoscut vinovăţia în timpul audierilor.


Ei au fost reţinuţi pentru 24 de ore, fiind acuzaţi de omor şi tulburare a ordinii şi liniştii publice, urmând a fi prezentaţi la Tribunalul Bucureşti, cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.


Cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Serviciul Omoruri, care au beneficiat de sprijinul Serviciului Criminalistic şi al lucrătorilor Secţiei 20 Poliţie, cei din urmă fiind primii sosiţi la faţa locului. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.5031 secunde