Tot mai puține jucării chinezești ajung la copiii români

126
Tot mai puține jucării chinezești ajung la copiii români - tormaiputinejucariichineyesti-1394734159.jpg

Articole de la același autor

Zeci de mii de jucării au fost oprite și anul acesta la frontieră, iar "acțiunea" continuă. Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă și lucrătorii vamali au efectuat și miercuri, la rampa existentă în cadrul PTF Constanța Sud Agigea, controlul unui container sosit din China pe adresa unei societăți comerciale cu sediul în București.
În urma controlului au fost descoperite 12.660 de jucării (jocuri puzzle și seturi de personaje din desene animate), susceptibile a fi contrafăcute, cu o valoare de aproximativ 500.000 lei, dacă ar fi originale. 
Marfa, care purta însemnele distinctive ale mărcii Disney, a fost ridicată în vederea confiscării de către lucrătorii vamali.
Polițiștii de frontieră au întocmit administratorului societății comerciale, un cetățean chinez, în vârstă de 44 ani, cu reședința în București, dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de "punere în circulație, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Duminică, 09 Martie 2014
Stire din Eveniment : Mii de jucării, confiscate la Agigea
Pagina a fost generata in 1.604 secunde