TRAFICANȚI DE DROGURI DE MARE RISC REȚINUȚI LA CONSTANȚA

202
TRAFICANȚI DE DROGURI DE MARE RISC REȚINUȚI LA CONSTANȚA - perchezitii1648558610-1688645041.jpg

Articole de la același autor

La 05.07.2023, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Constanța au dispus reținerea a doi inculpați, cercetați pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc, în formă continuată.


În cauză s-a reținut faptul că, în perioada aprilie- iulie 2023, inculpații au comercializat în mod repetat, droguri de mare risc (cocaină), inclusiv în cluburile din stațiunea Mamaia, în schimbul unor sume cuprinse între 400 și 6.000 lei.


Au fost puse în aplicare 12 mandate de percheziție domiciliară, pe raza județului Constanța, fiind identificate și ridicate, cantități de cocaină și canabis, sumele de aproximativ 7.000 lei și 100 euro, un cântar electronic de precizie, mai multe telefoane mobile și alte mijloace de probă.


În cursul acestei zile, a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Constanța, cu propunere de arestare preventivă a celor doi inculpați, pentru o perioadă de 30 de zile.


Activitățile judiciare au fost realizate împreună cu polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța– Serviciul Antidrog.


Acțiunea a beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Tomis Constanța.


Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Române.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5983 secunde