Tragedia de pe Autostrada Soarelui / Ultimele informații despre răniții în accident

607
1
Tragedia de pe Autostrada Soarelui / Ultimele informații despre răniții în accident - accident165230700-1478504226.jpg

Articole recomandate

O persoană internată la Spitalul Floreasca în urma accidentului care a avut loc sâmbătă dimineață pe A2 se află în stare extrem de gravă, dar stabilă, la Secția de Terapie Intensivă. Totodată, numărul persoanelor rănite care mai sunt încă internate în spital este de 24, 20 de persoane fiind deja externate.


Citește și Tragedia de pe Autostrada Soarelui. Un accident fără precedent!

Patru persoane și-au pierdut viața, iar alte 57 au fost rănite în urma accidentului care a avut loc, sâmbătă dimineață, pe autostrada București-Constanța, pe sensul de mers spre Constanța, fiind implicate 29 de mașini.

Răniții au fost distribuiți la Spitalele Floreasca, Grigore Alexandrescu, Pantelimon, Bagdasar Arseni, Sf. Ioan și la Spitalul Universitar.

La Spitalul de Urgență Floreasca sunt patru victime ale accidentului, tot aici aflându-se și cel mai grav caz, la Terapie Intensivă. La Secția Chirurgie fuseseră inițial duse două persoane, însă una dintre acestea a solicitat externarea. De asemenea, la Secția Ortopedie mai sunt internați doi pacienți.

În Spitalul Bagdasar - Arseni sunt 6 răniți, la Spitalul Pantelimon sunt internați 3, iar la Spitalul Sf. Ioan tot 3. Medicul Alexandru Tașcu, șeful Secției Neurochirurgie, declara sâmbătă seară că două persoane internate au traumatism cranio-cerebral, iar alte două au leziuni de coloană vertebrală.

Spitalul Universitar mai are în îngrijire 3 persoane rănite în accidentul de pe autostradă, iar la Spitalul Elias se află 4 victime. O singură victimă se mai află la spital în Călărași.



Comentează știrea

Me
7 noiembrie 2016
Retarzi

Ar trebui arestat retardatul care s-a trezit sa mearga cu 30km/h pe banda 2 pe autostrada...oricata ceata ar fii fost! Din cauza unui sofer de duminica au suferit atatia oameni...mai si vorbeste cu seninatate ca si cum el nu are nicio vina!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2704 secunde