TRAGEDIE în Poliție! Abia se întorsese din luna de miere…

272
TRAGEDIE în Poliție! Abia se întorsese din luna de miere… - ddd-1582293683.jpg
Un polițist de 28 de ani, ajutorul șefului de post din comuna Dornești, județul Suceava, s-a spânzurat cu o cravată în apartamentul din Rădăuți în care locuia cu chirie, informează Monitorul de Suceava, citat de Digi 24. Trupul său neînsuflețit a fost descoperit de colegii săi.

Daniel Dumitrescu se căsătorise în vara acestui an cu o colegă de la postul de poliție Dornești și în urmă cu o lună se întorsese din Thailanda, unde își petrecuse luna de miere.

Conform primelor cercetări, tânărul a avut, marți seară, o discuție în contradictoriu cu soția sa în apartamentul în care locuiau. În urma conflictului, femeia a plecat la părinții ei din comuna Marginea, iar bărbatul s-a urcat în mașină și s-a plimbat câteva ore prin oraș. În acest interval, a trimis unor apropiați un mesaj de adio de pe telefonul mobil. În jurul orei 04.00 s-a reîntors la apartament.

Pentru că nu s-a prezentat a doua zi la serviciu, doi colegi au mers la apartamentul său. Tânărul nu a răspuns, așa că agenții au escaladat balconul. În interiorul locuinței a fost găsit trupul tânărului, care se spânzurase cu o cravată de clanța unei uși.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5401 secunde