Transportatorii fără rovignetă trebuie să facă dovada înzăpezirii, pentru a nu fi amendați

176
1
Transportatorii fără rovignetă trebuie să facă dovada înzăpezirii, pentru a nu fi amendați - iarnazapadagerutilajedezapezire3-1390745125.jpg
Directorul CNADNR, Narcis Neaga, a cerut transportatorilor înzăpeziți, cărora le expiră rovigneta, să facă prin orice mijloace dovada că au rămas blocați, pentru a evita să fie amendați, vicepremierul Liviu Dragnea atrăgându-i însă atenția că nu poate cere așa ceva șoferilor prinși în nămeți. "Nu îi vom amenda pe șoferii fără rovinietă!", a declarat la REALITATEA TV, Florin Dascălu, consilier CNADR.


Directorul CNADNR a prezentat o astfel de solicitare astăzi, la finalul comandamentului de iarnă, convocat la Guvern sub conducerea vicepremierului Liviu Dragnea.


"Pentru transportatori care sunt blocați în trafic, în parcări sau pe marginea drumului, și cărora le expiră rovigneta, îi rugăm să obțină prin orice metode o dovadă că au fost prinși acolo, locul în care au fost, în cazul în care le vine amenda după aceea să...", a cerut directorul CNADNR, dar a fost imediat întrerupt de vicepremierul Dragnea.


"Nu puteți să propuneți așa ceva, domnul director, să meargă oamenii să își facă dovadă", a spus Dragnea, care a cerut prefecților ca în astfel de situații să întocmească toate formalitățile și să le transmită CNDANR. Întrebat ulterior de jurnaliști cum poate să facă o astfel de propunere aberantă, Narcis Neaga a arătat că nu cere șoferilor să meargă undeva să cumpere rovigneta, având în vedere că aceasta poate fi achiziționată prin telefon, iar singura lui preocupare este ca ei să nu fie amendați, scrie realitatea.net.


Comentează știrea

mr.Anaconda
27 ianuarie 2014
Biruri

Sa nu o iei razna cu asemena specimene?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6093 secunde