Trei inculpați reținuți de DIICOT Tulcea

216
Trei inculpați reținuți de DIICOT Tulcea - x-inculpati-prinsi-de-diicot-tul-1710934402.png

Articole de la același autor

Marți, 19 martie, trei inculpați au fost reținuți de procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism, Biroul Teritorial Tulcea, fiind cercetați pentru trafic de droguri de mare risc, în formă continuă și deținere, fără drept, de droguri de risc pentru consum propriu.

Astfel, potrivit materialului probator administrat, în această lună, martie 2024, unul dintre inculpați a deținut și comercializat, în mod repetat, ecstasy, zis și „MDMA” - drog de mare risc, către consumatori de pe raza județului Tulcea.

Tot odată, acesta a vândut 30 de comprimate din această substanță către ceilalți doi coinculpați, care le-au achiziționat cu scopul de a le vinde mai departe.

Una dintre persoanele reținute mai deținea, fără drept, și droguri de mare risc, mai exact canabis, pentru consum propriu.

În urma perchezițiilor domiciliare efectuate, au fost ridicate alte 470 de capsule ecstasy, dar și alte mijloace de probă.

Miercuri, 20 martie, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Tulcea a dispus  arestarea preventivă a celor trei inculpați, pentru o perioadă de 30 de zile.

La acțiune au participat polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Tulcea Serviciului Teritorial al  Poliției de Frontieră Tulcea și jandarmilor Inspectoratului de  Jandarmi al Județului Tulcea.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3658 secunde