Trei mașini furate din Italia găsite în județul Constanța

1764
Trei mașini furate din Italia găsite în județul Constanța - 35d54359d17761022930b8edb03f79be.jpg
Polițiștii de frontieră din Constanța au descoperit, în ultimele două zile, trei autoturisme furate din străinătate.
În cursul zilei de marți, în stațiunea Mamaia, a fost depistat în trafic un autoturism înmatriculat în Italia. În urma verificărilor efectuate în bazele de date a rezultat faptul că mașina, marca BMW, model 320D, este furată din Italia, fiind dată dispărută din data de 29 septembrie 2009. Autoturismul este evaluat la aproximativ 30.000 de euro și a fost indisponibilizat la sediul IJPF Constanța.
Conducătorul auto, Mugurel Nicolae V., de 22 de ani, din Brașov s-a ales cu dosar penal pentru complicitate la furt.
În aceeași zi, la PTF Negru Vodă, pe sensul de ieșire din țară, s-a prezentat un cetățean român, Ionuț Valentin I., de 21 de ani, din Buzău care transporta pe o platformă un autoturism marca BMW model 318 I. În urma verificărilor efectuate a reieșit că acesta figurează ca furat din Italia la data de 20 iulie 2009. Autoturismul în valoare de 6.500 euro a fost indisponibilizat la sediul PTF Negru Vodă, tânărul fiind cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de complicitate la furt.
Ultimul caz a fost descoperit, ieri, în stațiunea Mamaia, unde a fost depistat în trafic un autoturism înmatriculat în Italia. În urma verificărilor efectuate în bazele de date a rezultat faptul că autoturismul, marca CITROEN, model C3, este furat din Italia, fiind introdus în baza de date începând cu data de 17 februarie 2009. Autoturismul în cauză având o valoare de aproximativ 8.000 de euro a fost indisponibilizat la sediul IJPF Constanța. Totodată, Valentin L., de 36 de ani, din Galați, care se afla la volanul mașinii, i s-a întocmit dosar penal pentru complicitate la furt.
De la începutul anului și până în prezent, polițiștii de frontieră constănțeni au depistat 41 de autoturisme date în urmărire internațională prin INTERPOL.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3705 secunde