Polițiștii de frontieră au depistat, în ultimele 24 de ore, trei autoturisme furate

337
Polițiștii de frontieră au depistat, în ultimele 24 de ore, trei autoturisme furate - c2e8eaa9a8d13b2c8a363dabc136dd72.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii de frontieră din județele Constanța și Timiș au depistat și confiscat, în ultimele 24 de ore, trei autoturisme furate din state ale Uniunii Europene, în vreme ce șoferii acestora sunt cercetați pentru furt sau com-plicitate la furt.
În cursul zilei de ieri, polițiștii de frontieră din Constanța au oprit în trafic un autoturism Audi A6, de 10.000 de euro, înmatriculat în Italia, condus de Emanuel Tudose, de 60 de ani, din Constanța. Potrivit Interpol, mașina a fost furată în luna ianuarie, din Italia. Tot ieri, la Constanța, a mai fost depistat și Emilian Manole, de 30 de ani, din județul Brăila, la volanul unui autoturism Renault Laguna, de 6.000 de euro. Anchetatorii Interpol au arătat că mașina fusese furată din Germania, în iunie 2009.
În cazul celor doi bărbați, autoritățile au întocmit actele premergătoare urmăririi penale pentru complicitate la furt. Mașinile au fost duse la sediul IJPF Constanța.
Cea de-a treia mașină furată dintr-un stat al UE a fost găsită, ieri, de polițiștii de frontieră din Timiș. Ei au depistat, la Punctul de Trecere a Frontierei Cenad, un autoturism Mercedes, fabricat în 2005, condus de Marian B., de 24 de ani, din Galați. Oamenii legii susțin că mașina fusese furată din Franța, în anul 2009. Conform metodologiei de lucru, românul este cercetat de autoritățile maghiare, iar autoturismul, în valoare de 18.000 de euro, a fost confiscat.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4099 secunde