Trei români au murit în urma unei coliziuni frontale între o mașină și o dubă

280
Trei români au murit în urma unei coliziuni frontale între o mașină și o dubă - accidentpolonia1000x600-1687454316.jpg
Un accident tragic a avut loc în periferia orașului Dąbrowa Tarnowska din Polonia. Trei români și-au pierdut viața în urma unei coliziuni frontale între o mașină și o dubă de livrare. Poliția a confirmat că victimele erau cetățeni români.
Ewelina Fiszbain, purtătorul de cuvânt al Poliției Dąbrowa Tarnowska, a declarat că accidentul s-a produs pe DN 73, în jurul orei 3:30 dimineața, scrie bnn.network.


La fața locului au fost trimise o patrulă de poliție, paramedici și pompieri. Incidentul a implicat două vehicule: un autoturism Volkswagen în care se aflau patru cetățeni români și o dubă de livrare condusă de un rezident din cartierul Dąbrowa Tarnowska.


Din păcate, eforturile de resuscitare depuse de personalul medical la fața locului nu au avut succes, iar doi cetățeni români în vârstă de 35 și 45 de ani au pierdut lupta cu viața în urma rănilor grave suferite în accident. De asemenea, la scurt timp după sosirea la spital, un al treilea cetățean român a decedat.


Poliția locală a demarat o anchetă pentru a stabili cauza coliziunii. Astfel, anchetatorii vor evalua în detaliu starea și calitatea drumului în care a avut loc incidentul. Se vor lua în considerare factori precum asfaltul, semnalizarea, semnele de avertizare și orice altă caracteristică a drumului care ar putea fi relevantă pentru înțelegerea cauzei accidentului.


De asemenea, oamenii legii vor investiga modul de conducere al șoferilor implicați în accident. Poliția va lua în considerare dacă s-au respectat regulile de circulație, dacă s-a depășit limita legală de viteză, dacă s-au efectuat manevre corecte și orice alt aspect legat de conduita șoferului care ar putea contribui la producerea accidentului.
În același timp, se vor verifica posibilele defecțiuni mecanice la ambele vehicule implicate în accident. Acest lucru implică o inspecție amănunțită a sistemelor de frânare, a sistemului de direcție, a anvelopelor și a altor componente relevante care ar putea fi responsabile de producerea accidentului.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2877 secunde