Trei șoferi, înjunghiați din senin cu un cuțit. Atacatorul s-a sinucis

116
Trei șoferi, înjunghiați din senin cu un cuțit. Atacatorul s-a sinucis - crima30525938001368081059-1394372463.jpg

Articole recomandate

Trei șoferi ai unui autocar ce efectua o cursă Amsterdam-București au fost agresați cu un cuțit de un călător, la limita cu județul Țimiș, pe raza localității Ohaba. 


La fața locului s-a deplasat de urgență o echipă operativă care a stabilit faptul că un cetățean polonez în vârstă de 30 de ani i-a atacat cu un cuțit, fără un motiv aparent, pe cei trei șoferi ai autocarului, provocându-le răni și determinându-l pe șoferul aflat la volan să oprească autovehiculul", se arată într-un comunicat de presă al Poliției Române.


"Suspectul a coborât din autocar și a încercat să fugă, fiind urmărit de doi martori oculari. Acesta și-a provocat o rană penetrantă la nivelul sternului, folosind cuțitul pe care îl avea asupra sa. Echipele de prim ajutor ajunse la fața locului au acordat îngrijiri medicale celor trei conducători auto, care sunt în afara oricărui pericol și au aplicat protocolul de resuscitare față de cetățeanul polonez, însă, în ciuda manevrelor de resuscitare, medicii au fost nevoiți să constate decesul agresorului. Polițiștii au întocmit dosar penal, urmând a se stabili circumstanțele și motivul pentru care a suspectul a comis această faptă. Autocarul avea la bord 18 pasageri, care nu au suferit vătămări corporale", mai precizează documentul, citat de realitatea.net.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.132 secunde