Trimis în judecată pentru că și-a înjunghiat fiul

3316
Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța au dispus trimiterea în judecată a lui Adrian Bolbarici, pentru că și-a înjunghiat fiul.
La data de 11 iunie, un tânăr din Medgidia a ajuns la spital după ce a fost înjunghiat de tatăl său. Ciprian Daniel Bolbarici, de 21 de ani, din Medgidia, s-a dus în vizită la tatăl său, Adrian Bolbarici, de 54 de ani, cu intenția de a lua boxele de la combina muzicală pentru a se duce la o petrecere.
Tatăl său i-a spus că nu-i dă voie să ia boxele, moment în care Ciprian s-a enervat și i-a dat tatălui său un pumn în față. Speriat de gestul fiului său, bărbatul a vrut să iasă din casă și să sune la poliție, însă băiatul i-a blocat ușa. În acest moment, tatăl a pus mâna pe un cuțit care se afla pe mașina de spălat și i l-a înfipt fiului în burtă.
În acel moment, Ciprian a părăsit locuința plecând spre casa lui, însă după aproximativ 50 de metri s-a prăbușit la pământ, după ce a reușit să sune la 112. La fața locului a sosit o ambulanță, care l-a transportat pe tânăr la spital unde a primit îngrijiri medicale.
Medicii legiști au stabilit că rănile suferite de Ciprian Daniel Bolbarici i-au pus în pericol viața, astfel că procurorii au dispus trimiterea tatălui său în judecată pentru comiterea infracțiunii de tentativă de omor. Primul termen de judecată va avea loc la data de 28 iulie, la Tribunalul Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7556 secunde