Tunel săpat de hoți către magistralele de produs petrolier (galerie foto)

1206
Tunel săpat de hoți către magistralele de produs petrolier (galerie foto) - 4fee7d7bebca1ef6c77583e7785267d7.jpg
Hoții de produs petrolier au săpat un tunel către magistralele de transport al benzinei și motorinei care traversează Constanța, iar descoperirea a fost făcută întâmplător de mai mulți muncitori care făceau diverse lucrări în zona respectivă.
Polițiștii Secției 5 au fost anunțați telefonic, vineri, că pe parcursul unor lucrări de mentenanță a unor conducte aparținând unei societăți din Constanța au fost identificate elemente ale unei posibile instalații artizanale pentru sustragerea de produs petrolier, pe bulevardul Aurel Vlaicu, în zona intersecției cu strada Vârfu cu Dor.
Cu acest prilej echipa de cercetare a descoperit un canal subteran, unde a fost observat săpat perpendicular un tunel în lungime de circa 3-4 metri. Oamenii legii spun că prin acesta s-a făcut accesul către mai multe conducte care aparțin unor societăți de prelucrare și comercializare a petrolului.
Din cercetări a reieșit că pe fiecare conductă a fost identificat câte un cep, cu robinetul în poziția închis, iar în tunelul săpat au fost identificate furtunuri de presiune, conectate la cepuri. Anchetatorii susțin că furtunurile au fost găsite în canalul subteran al conductelor de abur/apă caldă/păcură, având montați robineți în poziția închis, fără urme de produs petrolier.
Din cauza temperaturii ridicate și a gazelor emanate de conducta de păcură, în interiorul canalului subteran nu s-a putut finaliza activitatea de cercetare la fața locului, aceasta urmând a fi reluată după obținerea autorizațiilor necesare decopertării carosabilului bulevardului Aurel Vlaicu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3701 secunde