Un bărbat a fost găsit mort pe stradă

220
Un bărbat a fost găsit mort pe stradă - ambulanta-1354441607.jpg
Un bărbat de 58 de ani a fost găsit mort în condiții suspecte, noaptea trecută, pe o stradă din comuna Băbana, județul Argeș, de vărul său, care a anunțat imediat Poliția, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit reprezentantilor Poliției Județene Argeș, bărbatul se întorcea acasă de la o petrecere la care s-a sărbătorit Ziua Națională și a fost găsit mort pe stradă de vărul său. Bărbatul se afla într-o baltă de sânge, cu fața tumefiată.

"A venit de la petrecere, de la primărie, cu maxi-taxi și acum e într-o baltă de sânge. Nu știu ce a pățit, nu pot să-mi dau seama ce s-a întâmplat cu el, ar trebui ca acum polițiștii să ne spună ce a avut loc", a declarat soția bărbatului mort.

Rudele susțin că bărbatul nu suferea de vreo boală.

Polițiștii au început o anchetă în acest caz.

"Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost preluat pentru necropsie, pentru a se stabili cum a murit bărbatul. După raportul medico-legal vom continua cercetările, nu ne puem pronunța deocamdată", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Argeș, comisar șef Dănuț Dinu.

Anchetatorii iau în calcul trei variante: ca bărbatul să fi căzut și să se fi lovit la cap, să fi făcut infarct sau să fi fost lovit de o mașină, iar șoferul să fi fugit de la locul faptei.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 24 Noiembrie 2012
Stire din Monden : A murit Larry Hagman
Pagina a fost generata in 0.4493 secunde