Un deceniu după gratii pentru că au violat o tânără de 22 de ani

915
Judecătorii Curții de Apel Con-stanța au respins recursurile declarate de doi indivizi care au fost condamnați la câte 10 ani de închisoare pentru comiterea infracțiunii de viol. Sentința este definitivă, astfel că cei doi tineri și-au asigurat un deceniu după gratii. Magistrații au respins și cererea de trimitere a dosarului la Tribunalul Tulcea - instanța de apel, în vederea rejudecării, pe motiv că, spun avocații inculpaților, partea vătămată nu ar fi fost audiată.
Judecătorii de la Tribunalul Tul-cea au dispus condamnarea la pedeapsa de 10 ani de închisoare a doi tineri, de 26 și 20 de ani, din localitatea Tulcea, pentru co-miterea infracțiunii de viol. Prin aceeași sentință, care a devenit, vineri, definitivă, ei vor trebui să plătească părții vătămate suma de 50.000 de lei, drept daune morale.
Este vorba de Alis Gemil, zis "George", și Silviu Beloi, zis "Jale", ambii din Tulcea, care, în noaptea de 25 spre 26 septembrie 2008, se aflau la locuința unui prieten, Cătălin Iacoblev, unde au jucat cărți și au consumat băuturi alcoolice. În jurul orei 6 dimineața, cei doi au plecat la plimbare cu autoturismul amicului lor. Pe strada Babadag, Beloi a văzut-o, pe trotuar, pe partea vătămată Dumitrița Simona D., de 22 de ani, în prezent studentă în cadrul Facultății de Construcții din cadrul Universității "Ovidius" Constanța, care o aștepta pe mama sa să vină, cu bagaje, din altă localitate. Inculpatul s-a apropiat de fată și a încercat să intre în vorbă cu ea. Deși Simona a insistat să o lase în pace, cei doi inculpați au băgat-o cu forța în mașină, au dus-o într-o casă părăsită, unde a fost obligată să întrețină raporturi sexuale orale cu ei. Ca și cum totul nu ar fi fost suficient, tânăra a fost apoi dusă acasă la unul dintre inculpați, unde, în mai multe rânduri, a fost violată de cei doi. Abia în jurul orei 11, fata a reușit să părăsească locuința unde a fost ținută sechestrată, a luat un taxi și s-a dus acasă.
În apărarea lor, cei doi tineri au declarat în fața anchetatorilor că partea vătămată a fost de acord să întrețină raporturi sexuale cu ei și că nu ar fi fost forțată.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4013 secunde