Un nou titlu de vicecampioană mondială pentru constănțeanca Daria Kraus

374
Un nou titlu de vicecampioană mondială pentru constănțeanca Daria Kraus - captura3-1636279998.jpg

Articole de la același autor

Pe 4 noiembrie, Daria Kraus, tânăra sportivă de 14 ani legitimată la Clubul Marina Constanța, a participat la Campionatul Mondial de Ju-Jitsu din Abu Dhabi, unde a obținut titlul de vicecampioană mondială, pierzând finala la limită, cu scorul 12-9.

Pe fondul unei lupte cu kilogramele pentru a corespunde categoriei de 52 kg, având nenumarate ore de antrenamente intens, înfruntand la o vârstă fragedă emoțiile puternice generate de prezența la o competiție de mare anvergură în Emiratele Arabe Unite, luptând pe Mubadala Arena în Abu Dhabi - capitala sportului Ju Jitsu - Daria a intrat perfect în concurs și a demonstrat încă odată calitățile de mare campioană. A fost favorita competiției, dar în finală după un meci foarte strâns, în care a dominat în fața unei atlete din Muntenegru, a pierdut la limită datorită erorilor de arbitraj. Cu toate acestea, deși a pierdut titlul mondial, Daria a câștigat inimile concurenților, antrenorilor și spectatorilor, prin calitățile ei de sportiv, având un stil de luptă clar și corect. Pentru a participa la această competiție, Daria a fost susținută de Lions Club Constanța Balkanica și Robmet România.

Până în prezent, Daria Kraus a obținut în jur de 55 de medalii, cucerind deja titlul de vicecampioană mondială în 2019, cel de campioană europeană, tot în 2019, multiplă campioană națională, din 2018 până în prezent. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5081 secunde