Medalie pentru un sportiv de la ACS Marina, la Campionatul Mondial de Ju-Jitsu

196
Medalie pentru un sportiv de la ACS Marina, la Campionatul Mondial de Ju-Jitsu - csmarina-1574458993.jpg

Articole de la același autor

În perioada 15-22 noiembrie, Clubul Sportiv Marina Constanța a participat la Ju-Jitsu World Championship pentru categoria de vârstă U18, U21 și adulți. 


Prestigiosul eveniment sportiv a fost organizat în Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite, de către Ju-Jitsu International Federation. Competiția, înscrisă în calendarul sportiv internațional al Ju-Jitsu International Federation, a reunit la start aproximativ 1.100 de sportivi din 102 de țări (cea mai numeroasă participare), care au concurat la probele de Duo, Ne Waza și Fighting. Cu sprijinul Federației Române de Arte Marțiale și din fonduri proprii, CS Marina a deplasat la acest campionat mondial un sportiv și un oficial. 


Marius Tataoană este sportivul ACS Marina din anul 2018, beneficiar al programului de școlarizare finanțat în totalitate de ACS Marina, program pe care clubul constănțean îl desfășoară în parteneriat cu Academia Navală "Mircea cel Bătrân". 


La proba de Ju-Jitsu fighting, constănțeanul a terminat pe locul al treilea, cucerind astfel medalia de bronz. 


Sportivul de la malul mării a reușit la acest extrem de puternic campionat mondial să confirme excelentul rezultat obținut cu trei săptămâni în urmă, la Campionatul European U21 din Grecia, unde a reușit să aducă acasă titlul continental. 


La categoria de vârstă U21, doar un mic moment de lipsă de concentrare l-a privat pe sportivul constănțean de titlul mondial. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7256 secunde