Sportivii de la CS Marina, remarcați la Cupa Danubius la Ju-Jitsu

1323
Sportivii de la CS Marina, remarcați la Cupa Danubius la Ju-Jitsu - csmarina-1467047482.jpg

Articole de la același autor

Clubul Sportiv Marina Constanța a luat parte, zilele trecute, la a doua ediție a Cupei Danubius la Ju-Jitsu, în localitatea Moldova Nouă, din județul Caraș Severin, competiție din calendarul sportiv național al Federației Române de Arte Marțiale, cu participare internațională, unde au participat 180 de sportivi reprezentând 15 cluburi.


Aflat la a doua participare într-un concurs cu specializare Ju-Jitsu, clubul Marina a fost prezent cu un lot de 25 de sportivi, cu vârste între 5 și 13 ani. La proba de "Fighting", tinerii sportivi începători au cucerit un număr de 30 de medalii. Cele mai importante performanțe aparțin constănțenilor Miruna Iuga, Daria Kraus, Alexandru Roman, David Staicu și Cristian Kerekeș, care au reușit să obțină medaliile de aur în probele la care au luat parte. 


"Suntem la a doua competiție de Ju-Jitsu și deja se văd progrese în evoluțiile micilor «marinari». Toți sportivii de la CS Marina Constanța au depășit așteptările, obținând rezultate mai mult decât onorabile. Beneficiile principale ale copiilor care participă la antrenamentele noastre și la astfel de competiții constau în învingerea temerilor, autocunoașterea, creșterea încrederii, întărirea prieteniilor și a coeziunii grupului, învățarea metodelor de depășire a eșecului și mobilizarea pentru succes. În continuare, ne propunem să organizăm noi etape de selecție și pregătire astfel încât să putem oferi publicului constănțean oportunitatea dezvoltării armonioase a copiilor și obținerea unor rezultate excelente", a declarat președintele CS Marina Constanța, Dan-Marian Ungureanu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4771 secunde